Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen számotokra az ideális nő?
09:57
Ezt akkor tudnád megérteni,ha a helyemben lennél.Jelenleg nekem csak ő létezik,mint nő,tehát a női nembe vetett hitem egy személyre összpontosul..,de nem vagy a helyemben.Ez a történet pedig nyilván senkit nem érdekel,csak a stat kedvéért írtam,hogy legyen egy olyan opció is,amilyen az én esetem.
Belső: legyen kedves, de nem tűrné el semelyik férfinak sem a rossz megjegyzéseket, még kevésbé a verést, álljon ki az igazáért, ne hagyja hogy mások tudják befolyásolni, legyen vagány, de ne olyan értelemben mint egy k*rva, ha kicsit heves vérmérsékletű, az nem baj, ugyanakkor lehessen vele viccelődni, hülyéskedni, ne legyen túl sértődékeny, ha van humora az csak jó, ne beszéljen egyész nap, de ne is csak akkor szólaljon meg ha kérdezem, kb. ennyi, hogy fölöslegesen ne essen neki senkinek, de ne is hagyja magát ha úgy adódik.
Külső: Ami a leginkább tetszene, kreol bőr, barna, vagy fekete haj, tetsszen a szeme, arca, abba nem akarok bele menni hogy rövid vagy hosszú haj, mert mindenkinek más áll jól, a mellei legyenek amolyan közepesek, egy picit kisebb még belefér, de nagyok ne legyenek, ne legyen kövér, de ugyanakkor legyen rajta egy 5-10 kiló felesleg, de az sem baj ha több, hogy legyen mit markolászni, tehát inkább legyen ducibb, mint túl sovány, kb. ennyi.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!