Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kűzdhetném le a félénkség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kűzdhetném le a félénkségemet és gátlásosságomat a sexulaitással kapcsolatban? Miért nem merek közeledni a lányokhoz?

Figyelt kérdés

Ha bele gondolok attól is megilyednék ha valahol meg kellene jelennem a bartánőmmel.

Magát a sexet is olyan távolinak érzem magamtól.Olyan mit ha az nem rám tartozna. meg néha olyan illetlennek tűnik. Arról nem is beszélve,hogy szűz vagyok. 25 évesen.

Ez az iagzűn nagy gáz.

Még a gondomat sem tudom rendesen megfogalmazni.

Egyszerűen nem tudok mit kezddeni a sexel,szűzen.

Valahogy távol áll tőlem az ,hogy bárki is lefeküden velem.

2009. febr. 13. 21:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:

"Nekem a Titok c. könyvvel sem sikerül semmi,de utánanézek ezeknek."

én arról sokáig azt hittem, hogy egy szimpla lányregény :))

"Amiket tanácsolsz azokkal nincs semmi baj azt leszámítva,hogy némelyikhez azért pénz is kell."

Nos bármily meglepőd, de sajnos sok dologhoz kell pénz. De biztos vagyok benne, hogy ha érdekel valami úgy igazán, megtalálod a módját, hoyg legyen rá pénzed. Ez így működik. MInt ahogy ezt a fórumot is megtaláltad. Nohát.. :)

"Olyan sok mindene kellenen váltiztatnom,hogy nem tudom hol kezdjem és ráadásul egyik sem érdekel pedig rólam meg a jövőmről van szó."

Kezd a legkönnyebbel. Legyen sikerélményed, haladj sorban. Úgy SOHA nem fogsz (meg)változni, ha nem vagy hajlandó változtatni.

"Masok is mondták,hogy tegyem le a jogsit.Mint ha az olyan könnyű lenne. ha nem sikerül amire elég jók az esélyeim akkor megint csak sok pénz ugrott.

Azon kevés fiú közé tartozom akiket nem érdekelnek az autók. Ezért pl. már sokkal nehezebb beszélgetnem is."

Na ezt nem értem. Sok-sok éves baráti bandázások alkalmával képzeld el, egyszer sem(!) került szóba az autóvezetés vagy az autók úgy nagyáltalánosságban. És mégis el tudtunk beszélgetni bármily meglepő is.

De ha nem érdekel a téma, akkor ne erőltesd. nekem, és a páromnak sincs jogsink, mégis élünk, juj..

Ha pedig úgy indulsz neki (BÁRMINEK), hogy úgy sem fog sikerülni, na akkor tuti nem is fog, és örülhetsz magadnak, hogy én megmondtam. Buta hozzáállás, hogy keményebb legyek, vesztes hozzáállás.

"Én is tudom,hogy amíg nem teszek érte addig semmi sem fog változni csak valahogy hiányzik belőlem a tenniakarás. Olyan -mindegy minden ugyse lesz belőlem semmi akkor meg minek tegyek bármiért is bármit-hozzáállásom van az élethez."

Na és ez a leggázabb az egészben, hogy szépen beduláod magadnak ezt a baromságot. Esetleg van neked valami fogyatékosságod? Bármi. Siketnéma, vak, mozgássérült vagy? Nem? És még nyavajogsz? Szeretsz ebben a híg fosban élni, amiben most vagy? Én elhiszem, hogy az jó meleg, és megszoktad már, csak akkor vedd észre, hogy ezzel a hozzáállással SEMMIRE sem mész. Egyszerűen csak egy lusta dög vagy, ilyen ember, meg persze, hogy senkinek sem kell. Hogy akarsz úgy barátnőt, ha még magadat sem vagy képes normálisan ellátni? Hogy éltél eddig? Burokban?

És mielőtt kiakadnál. Szándékosan voltam bunkó, hogy vedd észre magad, mert én baromira nem sajnállak. Kapd össze magad.

És amúgy meg mindenkinek szoktak rosszabb napjai lenni, pl az enyém ma elég trotty, de nem azzal kelek fel, hogy jajaderossznekemúgysajnálommagam. Túl leszek rajta és kész. De nem punnyasztom magam bele az önsajnálatba.

Kitartás.

2009. febr. 18. 08:48
 42/67 anonim ***** válasza:

Ha nem akarnál változtatni,nem tetted volna fel a kérdésed itt ezen az oldalán!Ezzel már elindultál az úton!Ne csak azt mondd kéne,meg jó lenne,így kéne,ezt kéne.Hanem szánd is rá magad,tegyél is érte!Egyszerűen döntsd el jó e ez az élet amiben vagy (amit kétlek,hiszen akkor nem kérdeztél volna itt),ha meg nem jó akkor tegyél róla hogy jó legyen!

Neked kell változtatni,mi csakl tanácsolni tudunk,hogy merre indulj,merre kezdd el,de megtenni neked kell!

Lehet az a probléma gyökere,hogy nincs munkád!Nem jársz el,nem mozdulsz ki.Otthon ülve nem is lesz semmi más!Könnyű a 4 fal között deprsszióba esni!Kéne egy társaság,egy munkahely,ahová minden nap mész,és hidd el megváltozna minden!

Hajrá!

2009. febr. 18. 11:29
 43/67 A kérdező kommentje:

08:48

Nyugodtan lehetsz bunkó,bár én ezt sem éreztem annak.Képmutatás nélkül,őszintén,ami a szívede az a szádon is alapon elomndtad a véleményed. nins ebben semmi bunkóság.

Mostmár tudod,hogy mi a Titok? Csak rágondolsz,elképzeled,hiszel benne,hogy megkapod és akkor a tiéd is lesz. Ez a titok.

Pénz mindehez kell.

Igen.a hajlandóság a változásra. Ha keményen meg kell dolgozni érte akkor bajban vagyok. Gondolta lehet szórakoztatóan,észrevétlenűl és lehetőleg gyorsan. nem így fest a helyzet.

A sikrelélményekkel aza baj,hogy nem okoz sikerélményt.Egyszerűen csak tudomásulveszem,hogy összejött,de különösebben nem örülök.Az csak egy dolog,hogy nem is tudom mikor volt utoljára sikerélményben részem,de nem is tudom mi okzhatna ilyesmit nekem. Ha felemelek 20 kg-t az nekem nem számít annak. ettől nem fog nőni az önbizalmam.

Már évek óta nem járok társaságba,de ott nem egyszer kerültek szóba az autók.

Egyébként én is beszélgettem velük. Ők beszéltek én hallgattam. Hozzáfűzni nem igen tudtam. Arra meg ráunktam,hogy csak úgy ott legyek. csináltam eleget. Mára meg szétszéledt az egész.Ki itt ki ott.

Énis tisztában vagyok vele,hogy az úgysem fog sikerülni hozzáláse nem jó csak nem nagyon tudok másképp nekiállni.

Kezdtem én már úgy is,hogy biztosan megcsinálom,összefog jönni. Aztán mégse. Ha meg igen nem okozott sikerélményt.

Tisztában vagyok vele,hogy vesztes vagyok. Nem is rovom fel senki hibájának. Nem lehet mindenki nyertes.

Nincs semmilyen fogyatékoságom. Max az,hogy élve születtem :)

Szerencsés ember vagyok,jó helyre születtem.egészséges vagyok.

Az is rossz szerintem,hogy ha a másik nyomorát,fogyatékosságából indulsz ki. Miért a nálamnál rosszabb helyzetben lévőkhöz hasonlítsam magam? A jobbakhoz sem akarom.

Nagyon nem jó ez a híg fos amiben vagyok.

Igazad van lusta dög vagyok. Komolyan mondom. Ezt már énis megfogalmaztam magamban.

>Hogy akarsz úgy barátnőt, ha még magadat sem vagy képes normálisan ellátni?<

Igen.Valami hasonló dereng bennem is. Te jobban megfogalmaztad. Gőzöm sincs. A lányok meg nem szeretik a veszteseket. igaz?

>Hogy éltél eddig?< erre egyszerűen nem tudok válaszolni. Úgy mentek el éveim,hogy nem tudok elszámolni velük. telljes üresjárat.

Azért vagyok lyen,mert nem tudom mi a kiút.Próbálkoztam én azzal,hogy sportolok,emberek között. Jóra nem vezetett az sem.

Hogy tudok a hozzáállásomon változtatni????Ez a nagy kérdés.

2009. febr. 18. 21:01
 44/67 A kérdező kommentje:

11:29

A tegyél is érte-ezzel van a probléma. Ezen nem tudok változtatni. Nam eg jó lenne úgy tenni is érte valamit,hogy azt élvezem is,szórakoztató. Úgy nehéz,hogy semmit sem élvez közben az ember.

Köszönöm,hogy elláttok ötletekkel.

Volt munkám is. Persze jobb akkor sem volt. Az életem akkor islyen volt csak kevesebb időm volt rágódni rajta.

De ugyan ilyen nulla volt akkor is amikor iskolába jártam.

A társaságokat álltalában kerülöm,mert nem érzem jól magam ott.

Viszont nem is tagadom,hogy nincs semmiféle társaságom. Barátok.

Majd lesz valahogy nem?

2009. febr. 18. 21:08
 45/67 anonim ***** válasza:

"Mostmár tudod,hogy mi a Titok? Csak rágondolsz,elképzeled,hiszel benne,hogy megkapod és akkor a tiéd is lesz. Ez a titok."

fúúú, akkor lenne már egy házam a Balaton-felvidéken, lovaim, és egy kutyamenhelyem. :)))

"Igen.a hajlandóság a változásra. Ha keményen meg kell dolgozni érte akkor bajban vagyok. Gondolta lehet szórakoztatóan,észrevétlenűl és lehetőleg gyorsan. nem így fest a helyzet."

Na igen, az tuti. Ha nem látod értelmét dolgoknak, akkor nem fogsz keményen megdolgozni érte, észrevétlenül, gyorsan, fájdalommentesen pedig semmi sem fog menni.

Én így végeztem el a főiskolát. Púpom tele volt, hogy a nálam jóval hülyébbek csak amiatt kerülnek be, mert a szakközépből visznek 3.1-es érettségi átlagot, de engem a szakközép már nem érdekelt. Érdekelt más. Megküzdöttem érte a családdal (mezőgadasági suli után, elmentem egy fazekas suliba, furcsállotta a család :)) A fősuli a könyvtár szakon zajlott, na emiatt is volt balhé, de mondtam, hogy engem ez érdekel, megküzdök érte (hajnali fél 4-kor keltem a felvételi napján, hogy 8-ra beérjek Egerbe), életem első felvételije, és sikerült. :) Levelezőn végeztem, hogy ne anyuék fizessék a költségeket. Első évben nem volt melóm, elég durva volt. Aztán lett, a sulit is megcsináltam, és a szakmában helyezkedtem el. 4 évre rá elkezdtem Pesten melót keresni. 1 évig tartott. 50-60 feladott levélre 2-3 válasz. Közben volt egy, amit nagyon-nagyon tetszett, 2x mentem el felvételizni oda és sikerült. 3. éve vagyok itt. Semmi nem ment gyorsan. (31 éves vagyok amúgy és leányzó)

3 melóhelyem volt (ez a mostani a 3.) és mindegyikben megtaáltam azt, ami tetszik. Úgy mentem dolgozni, hogy szeretem amit csinálok. Szerettek is, jó munkaerő vagyok/voltam. Hozzáállás kérdése.

"A sikrelélményekkel aza baj,hogy nem okoz sikerélményt.Egyszerűen csak tudomásulveszem,hogy összejött,de különösebben nem örülök.Az csak egy dolog,hogy nem is tudom mikor volt utoljára sikerélményben részem,de nem is tudom mi okzhatna ilyesmit nekem. Ha felemelek 20 kg-t az nekem nem számít annak. ettől nem fog nőni az önbizalmam."

Mert csak a nagy dolgokat látod sikerélménynek. Vagy csak a nagyobb horderejű dolgoknak tudsz örülni. nem jó hozzáállás. :) Mondd azt, hogy a 20 kilós súllyal felemelek 100-at. Ha megvan örülj neki. Tudatosan. Majd legyen 150. Vagy nemtom. örülj annak, ha jó az idő kinn. Ha esik a hó, vagy ha süt a nap. Ha virágoznak a fák, vagy bármi pici kis dolognak, hgy hétfő van, hoyg kedd, hogy hétvége, hogy jön a tavasz, végre nem kell fűtést fizetni :)). ( a párom egyébként, mikor összejöttünk, sokban hasonlított rád, bár nem ennyire durván) Tök sokat változott.

Mellesleg a te válaszaid is egyre hosszabbak, valszeg élőben is simán menne ez nem? :)

"Már évek óta nem járok társaságba,de ott nem egyszer kerültek szóba az autók.

Egyébként én is beszélgettem velük. Ők beszéltek én hallgattam. Hozzáfűzni nem igen tudtam. Arra meg ráunktam,hogy csak úgy ott legyek. csináltam eleget. Mára meg szétszéledt az egész.Ki itt ki ott."

Az én régi társaságom is szétszéledt, de ez nem is baj. A dolgok változnak, sosem szabad visszafelé nézni, a nosztalgiázásról én is leszoktam, mert utáltam, hogy rossz lett tőle a kedvem. Egy időben fájt, hogy elmaradoztak a "barátok", mostmár nem. Istenigazából barátom nekem se nagyon van (barátnőm is egy), de van egy csomó ember akivel jól érzem magam, ha elmegyek szórakozni. Ha elmegyek valahova már előre elgondolom, hogy én juszt is jól fogom magam érezni, letojom, hogy ki mit gondol, az én jókedvem ne rontsa el senki. (persze van, hogy sikerül, onnantól kerülöm az olyan helyzeteket)

"Énis tisztában vagyok vele,hogy az úgysem fog sikerülni hozzáláse nem jó csak nem nagyon tudok másképp nekiállni. Kezdtem én már úgy is,hogy biztosan megcsinálom,összefog jönni. Aztán mégse. Ha meg igen nem okozott sikerélményt."

Nekem is volt millió egy olyan helyzet, ami nem jött össze, akkor kerestem mást. Elkezdtem fotózni, teljesen csak a saját örömömre. Felnéztem egy fotós oldalra, először csak nézelődtem, tanultam, majd elkezdtem felpakolni a szerintem megfelelő fotókat. Ha kritikát kaptam nem megsértődtem, hanem tanultam belőle.(sokan beleesnek ebbe a hibába, hogy kiakadnak) Elmentem fotós talira. Ennyi.

Neked nincsenek céljaid. Vagy ha van is, egyszerűen jelen időben teljesíthetelenek. Egy barátnő, szex, meg mittomén. Ha nem tudsz feloldódni az előző kettő sosem fog normálisan összejönni.

Lazuljál, ne akard mindenáron, görcsösen a dolgokat. ha összejön ez, az jó, de ha nem, az sem baj. Mert így csak csalódás fog érni midnig.

"Tisztában vagyok vele,hogy vesztes vagyok. Nem is rovom fel senki hibájának. Nem lehet mindenki nyertes."

A hozzáállásod az (még), de attól te még nem vagy az. ;) nem ugyanaz.

"Nincs semmilyen fogyatékoságom. Max az,hogy élve születtem :)

Szerencsés ember vagyok,jó helyre születtem.egészséges vagyok."

Jaigen a kedvenc kifogás, hogy minek szültél meg nem én kértem blablabla. Először is ha annyira utálnád az egészet, már kinyírtad volna magad nem? Másodszor az uccsó mondatod épp elég, hogy jól érezd magad a bőrödben. Kezdetnek jó nem? :)

"Az is rossz szerintem,hogy ha a másik nyomorát,fogyatékosságából indulsz ki. Miért a nálamnál rosszabb helyzetben lévőkhöz hasonlítsam magam? A jobbakhoz sem akarom."

Bezony nem jó a hasonlítgatás, inlább csak figyelemfelhívás, hogy van rosszabb is. Pont emiatt örülj annak, hogy vagy, sőt, hogy egy csomó dologra lehetsz képes. Tuti hogy van valami, amiben jó vagy. (nem az önsajnálat) :P

"Nagyon nem jó ez a híg fos amiben vagyok.

Igazad van lusta dög vagyok. Komolyan mondom. Ezt már énis megfogalmaztam magamban."

Legalább látod. Ameddig nem zavar nagyon (bár akkor nem írtál volna ide legelőször), addig ellébecolhatsz. :) Bár elég unalmas lehet tényleg.

>Hogy akarsz úgy barátnőt, ha még magadat sem vagy képes normálisan ellátni?<

Igen.Valami hasonló dereng bennem is. Te jobban megfogalmaztad. Gőzöm sincs. A lányok meg nem szeretik a veszteseket. igaz?

Nem biz. Azokat csípik, akit tisztelhetnek, akire felnézhetnek, akiben van tartás, és akinek van elég önbizalma. Persze enélkül is működik a dolog, egy ideig. (mellesleg, nehogy azt hidd, hoyg bennem túlteng az önbizalom. csak jól titkolom) :))

">Hogy éltél eddig?< erre egyszerűen nem tudok válaszolni. Úgy mentek el éveim,hogy nem tudok elszámolni velük. telljes üresjárat.

Azért vagyok lyen,mert nem tudom mi a kiút.Próbálkoztam én azzal,hogy sportolok,emberek között. Jóra nem vezetett az sem."

Mé'? Elkalapált valaki? Kiröhögtek? Menj el valami harcművészetet tanulni. Nővérem x évig aikido-zott, baromi jó társaság csapódott össze, együtt buliztunk, palacsinta-partiztunk nálunk, nyaraltunk mittomén. Persze már az is szétszéledt, viszont tök jó volt.

"Hogy tudok a hozzáállásomon változtatni????Ez a nagy kérdés."

Határozd el, hoyg jól fogod magad érezni a bőrödben. Hogy a kis dolgoknak is örülsz, hogy nem faarccal oldasz meg valamit, hanem lelkesen, szerezz örömet másoknak, lepd meg magad, amire régóta vágysz, tanulj meg küzdeni olyan dolgokért, ami most elérhetetlennek tűnik. Valami ilyesmi. :)

2009. febr. 19. 10:34
 46/67 A kérdező kommentje:

10:34

szia

Kénytelen vagyok hosszabban írni,mert te is többet írsz és válaszolni szeretnék rá.

ÉLőben? Kivel? A nyafogásra senki sem kíváncsi. A probléma a másokal való kommunkikációban,hogy hamar megakadok. Nem tudom miről beszélgethetnék. Nekem erőltetnem kell ami másból természetesen jön. Nekem tudatosan kell fenntartanoma beszélgetést. Ha ismerem könnyebb dolgom van.

A Titok érdekes dolog. Nézz utána. Nekem még emészteni kell több,mint 1 év után is. Amikor megtudtam miről van szó kiütött egy időre.

Ennyi mindent végéigcsináltál.Elég tisztességes.Becsülendő. Ilyenkor tudnám leköpni magam. Lusta dög vagyok. Utálom magam.

sikerélmény-- a kisdolgoknak is tudok örülni.Szeretem a tavaszt am most jön,a virágokat,a madarakat,szeretek kirándulni télen is. Vannak apró örömökaz életemben.

Sőt ha belegondolok csak azok vannak.Évek óta. Kénytelen voltam megtalálni sok ilyesmit hiszen mindíg csak unatkozok.

Mennyire unalmas a híg fos amiben vagyok.

Tv-t nézek,netezek,sétálok persze mindent egyedül.Otthon besegítek a házimunkába,hol töbet-hol kevesebbet.Ha esetelg van munkám az sem változtat igazán ezen.

Sosem járok sehova.

Minden este otthon esz a fene.Minden hétvégén amikor más szórakozik én unatkozom.Jobban utálom a hétvégét,mint a hétköznapot.

Még a kocsmába sem ülök be senkivel. Vol olyan,hogy hónapokig nem kerestem senkit,de engem sem keresett senki. Szóval elég egysíkú az életem 25 évesen.

Gyúrni tényleg jó lenne.Csak a buszbérlet meg a kondibérlet. há ja. Táncolni lenne jó csak nagyon durván béna vagyok hozzá. Meg izzadok,mint a ló.

Gondolod egy lány sokat változtatna rajtam? Egyébként meg nem vagyok 25 évesen lemaradva? Szerintem nagyon

A barátok nálam is elmaradtak.Szétesett a csapat úgy 20 éves krom körül. 21. Persze addig sem jártam diszkóba,de ökörködtünk eggyütt eleget.

Mások elött meg nehezen oldódok. Nekem töb időre van szükségem. Ami nem nagy előny ha ismerkedni kellene.

A kritikák túlzottan nem zavartak.Csak ha nagyon sértő.

A dícsértettel nem tudok mit kezdeni.

>>Neked nincsenek céljaid. Vagy ha van is, egyszerűen jelen időben teljesíthetelenek. Egy barátnő, szex, meg mittomén. Ha nem tudsz feloldódni az előző kettő sosem fog normálisan összejönni.

Lazuljál, ne akard mindenáron, görcsösen a dolgokat. ha összejön ez, az jó, de ha nem, az sem baj. Mert így csak csalódás fog érni midnig <<<

-Erre az igazságra már én is rájöttem.

Célokat kellene találnom,de olyanokat amiért hajladó vagyok a dög lusta seggemet megmozdítani. Kényszerből nem tudok cselekedni.Akkor is nehezemre esik ha nagy a gáz. nekem önszántamból kell valamit csinálnom különben hamar befejezem.

Igen,vannak olyasmik amiket nagyon szeretnék,de azok jelenleg nagyon nem reálisak. nem is teszek értük semmit.

Barátnőre mostanában nem lesz esélyem ezzel tisztában vagyok. Sex meg csak úgy lehet ha fizetek érte.

Szerinted ? Elsőre? Többek közt ez si hátráltat úgyérzem.Nem akarom,hogy kinevessenek majd. Nulla tapasztalatom van.

Nem akarok görcsösen sem barátnőt sem sexet. Egyikért sem teszek semmit. Azt nem lehet görcsösnek nevezni.

Ezzel kapcsolatban inkább beletörődő vagyok.Ez nem az én asztalom.

Születés csak vicc volt. Kezdetnek meg elég.

Még nem találtam meg azt amibe jó lehetek.

Önbizalmat és önbecsülést kéne szereznem.

Gondoltam majd a sex talán ad vagy növeli. Csak a sexhez meg lány kell, a lányhoz meg pont az amit a sextől várok. Így meg kicsit nehéz.

Nem vertek el és nem nevettek ki. Béna vltam hozzá és otthagytam. (nem táncról van szó)

itt jön be a következő nagyon gyenge oldalam amit a lányok tuti nagyon nem szeretnek. nem tudok dönteni.

Érdekel engem sok harcművészet csak melyiket válaszzam.

Bizonyos mértéékig korlátozva vagyok.Vidéken lakom,utaznom kell kicsit. Több félét is szeretnék.

Na meg az eredmény. 25 vagyok Mire bármit is elsajátítok addigra már köregedek ahhoz,hogy learathassam a babérokat. Akkor már nem lesz széptevés a lányoknak,versenyeket nem nyerek. Jó,rendbe az egészségemnek jót tesz. Már nyertem. :-) ez egy nagyon erőltetett mosoly

"tanulj meg küzdeni olyan dolgokért, ami most elérhetetlennek tűnik" -ez lenne nagyon jó.

Igazából azt keresem ami kizökenthet. Érted? van azért olyasmi amit szeretnék csak kellene valami ami elíndít felé. Valami ami az egész életemnek ad egy lökést.

Így jutottam el a sexig. Mert ahhoz tényleg semmi közöm és mindenki csinálja,me,hogy milyen jó stb. Gondoltam ez lehet az ami talán segít.

Most már ezt sem hiszem igazán.

Csak fizatni sem akarok érte igazán.A kis lelkemnek nem biztos,hogy jót tenne.

Szóval a valamit várom,keresem izé.

2009. febr. 19. 20:27
 47/67 anonim ***** válasza:

Jól is teszed, hogy hosszasan válaszolsz, mivel legalább ennyit elértem már tökismeretlenül is. Ahhoz képest ahogy kezdted, szerintem ez tök nagy szó. :-))

Nem tudom merrefelé laksz vidéken, kisváros (én egy olyanból származom), nagyváros, falu, község, tanya?

Egyébként nehogy azt hidd, hogy te vagy a problémáddal egyedül. Van olyan ember, aki mellett én szófosok, más mellett két értelmes mondatot nem tudok kinyögni. Teljesen partnertől függ. Ha találsz majd valakit (tuti fogsz, ha picit bátrabb leszel) aki ki tudja hozni belőled azt, hogy ne kelljen erőltetni a dolgokat, nem lesz nehéz beszélgetned. Bár ahhoz neked is tenned kell.

Nem vagy lemaradva semmivel! A lányok terén sem. Van aki 40-50 éves korára talál magának normális párt.

Volt egy barátom régen. Egy társaságba jártunk, de nagyon jó barátom lett (a volt párom egyik barátja volt eredetileg). Ő is olyan volt, mint te. Beültünk többen kocsmázni, ő meg csak ült és nagy néha megmukkant. Aztán nagyon-nagyon lassan elkezdett feloldódni (idősebb volt 1-2 évvel, mint most te amúgy) ráadásul szerelmes lett. És észrevette, hogy ha nem fog változni, akkor soha nem fog neki összejönni a dolog. Beszédesebb lett, vicces, elkezdett sportolni (bringa) stb stb a csaj is felfigyelt rá. (persze aztán semmi sem lett mert a csajszi sokkal tapasztaltabb volt és jóval erősebb egyéniség) mondanom sem kell, hogy ő is szűz volt valószínűleg. 32 évesen lett az első igazi barátnője. Egy fórumon botlottak egymásba. (amúgy milyen zenéket kedvelsz?)

aztán a barátságunk megszakadt, de ők azóta is baromi jól megvannak.

Másik példa. Az öcsém. 22 lesz mégsem volt komolyabb barátnője. Ő sem az az eljárkálós típus, bár mostmár dolgozik, ott szerzett pár ismerőst. A barátok kikoptak mellőle, ami nem is baj, mert mind egy nagyképű link alak volt, akiknek csak a pénz számított. Az öcsém baromi jól elvan magában. Még otthon lakik anyuékkal. Ha van valami buli, vagy koncert elrángatom magammal. Ő sem egy táncparkett ördöge, de rávettem, hogy álljon be közén táncolni (én főleg ebm, industrial bulikba koncertekre szoktam járni). Csak akarni kell. Utána hetekig emlegeti a bulikat.

:-) Pedig baromi jóképű gyerek, de ő valahogy egyelőre nem vágyik csajszira, vagy nem mutatja (mondja).

Szóval nekem sem kell olyan messzire mennem, hogy hasonló embereket találjak, mint te. Csak ők akarják(ták) a változást, te viszont nem. Még.

Tv-t nyomd ki. :-)))

Naná, hogy nem keres senki, ha te sem keresel senkit, akkor mit törjék magukat? Ha látják, hogy érdekelnek téged, akkor szívesebben futnak veled össze. Nem is kell feltétlen mindenáron beszélgetni. Csak kérdezz rá, hogy mi van vele, mi történt vele, míg nem találkoztatok, mert kíváncsi vagy rá(juk). Majd beszélnek ők. Az emberek kevés kivételtől eltekintve, de szeretnek magukról beszélni. Neked is nyitottabbnak kell lenned.

Felejtsd el azt a hozzáállást, hogy unalmas vagy, senkit nem érdekelsz, úgysem vagy jó semmire. Egy csomó mindenről tudnál beszélni. Merre jártál mikor kirándultál, milyen sikereket értél el a sportban (wow..mé nem folytatod?) – amúgy kondizni otthon is lehet, a párom otthon gyúr két 10 kilós súlyzóval -, miért hagytad ott a melódat, milyen filmet láttál legutóbb, az miért tetszett vagy nem tetszett stb stb tök sok téma van.

Egyszerűen csak annyi a dolgod, hogy határozd el, hogy abbahagyod azt a fajta életet, amit most élsz.

Kritika, dicséret. A dícséretet meg kell köszönni ennyi. :) ami fontos, hogy neked is meg kell tanulnod megdícsérni a másikat. Jól esik az embernek tutod. :) főleg a csajoknak. Nem agyondícsérni, csak ha tetszik rajta valami azt szóvá tenni. A csajoknak ez bejön.

Ha már beleragadtál abba az életbe, amibe most vagy elhiszem, hogy nehéz rajta változtatni. De csak úgy fog menni, mert magától semmi sem fog változni, csak ha változtatsz rajta.

A szex adhat önbizalmat, de nagyon el is vehet. Nem attól fog megoldódni az életed ezt hidd el. Mire odáig eljutsz egy normális lánnyal, az tuti meg fogja érteni, hogy tapasztalatlan vagy. Az a baj, hogy mindenhol ezt sulykolják az emberbe, hogy a szex, kinyitsz egy újságot és két cici bambul rád. Benyomod a tv és két cici plusz egy fenék bambul rád. (meg sok s…fej, de az más kérdés) :D

Döntés. Én elég ösztönös vagyok, de sokszor bizonytalankodom is. Viszont minél többet vacillálok valamin, annál rosszabb döntést hozok általában. Mondjuk ebből tanulok legalább. :)) Sokszor csinálom azt, hogy felteszem magamnak egy kérdést, amiben dönteni kell, és a válaszok közül ami először jut eszembe azt választom. Valszeg tudat alatt amúgy is azt akartam. Ennyi.

Baromira nem vagy idős még semmihez, najó modellkedni biztosa az vagy. Höhö de ne azért csinálj bármit is, hogy másoknak megfelelj, hanem azért, mert téged érdekel, te azt akarod, és ha a fene fenét eszik is te megcsinálod.

:)

2009. febr. 20. 11:21
 48/67 A kérdező kommentje:

Szia

Ha nem fog ennyire akadozni meg nem lesz ilyen lassú a net még válaszolni is tudok majd.

Meg össze kell szednem a gondolataimat.

2009. febr. 24. 20:21
 49/67 anonim ***** válasza:
okés :)
2009. febr. 25. 08:29
 50/67 A kérdező kommentje:

Az,hogy sokat írtam nem volt előre eltervezett.

Kisvárosban lakom.

Nézd,lehet,hogy csak én csinálok ebből nagy ügyet. Én érzem úgy,hogy nekem nehezen megy a beszélgetés ami abból is adódik,hogy nehezen oldódok fel és nincs miről beszélnem. Nincsenek élményeim.

Én nem feltétlenül életem párjára gondolk amikr arról beszélek,hogy le vagyok maradva.

25 évesen már egy pár éves kapcsolatnak mögöttem kellene lennie. Semiféle tapasztalatom nincs alányok terén.

Ez tovább nehezít mindent. Valakikhez képest 10 másokhoz képest 5 éves lemaradásban vagyok. szerintem ez sok.Ráadásul olyan évek akiet nem lehet pótolni.

Ha 30-ig nem vesztem el utána már nem is akarom. Már most nagy hátrányban vagyok.A szűz fiúkat senki sem szereti. No meg döbbenetesen határozatla vgayok. A csajozásban minden ellenem szól. Én nem gyenge egyéniség vagyok,nekem egyéniségem sincs.

Nem szertenék az lenni akinek mindegy milyen barátnője van csak legyen valamilyen. Várok hátha felfigyel rám valaki. Nekem kellene kezdeményezni és valaki olyat keresni. Nem szeretnék aza szerencsétlen flótás lenni akinek a szamár is jó ha nincs ló.Aztán majd mellette álmodozik az ember. Érted mire gondolok??

A bulikkal az a baj,hogy nem szeretem a sok embert.

Zenét sem szoktam hallgatni. enyire kilógok a sorból. A tv-n nézek valamilyen zenecsatornát. Kapcsolgatok..

Ki szoktam nyomni a tv-t. Akkor olvasok.

Sok elnne leírni ki keres kicsodát kapcsolatot.

Vol akit rendszeresen kerestem és leginkább vele kerestük a többieket beszéltünkmeg ezt azt.

Ez a haver egy idő után csak azt mondogatta,hogy gyere fel hozzám meg meg ott lesze ahol szoktam keress meg.

ő 1 év alatt kettőször keresett meg.

Ma meg már más a helyzet. Ki itt-ki ott.

én mindíg az a gyerek voltam a suliban aki ha ott van sok vizet nem zavar ha nincs ott nem is hiányzik senkinke.

A másik társaság is szétugrott. Most ez van.

Ezt szoktam csinálni. Ők beszélnek én hallgatok meg kérdezek.

Ha jön a jobb idő én is megyek ki mozogni. pl. futni

Pesza ha megdícsérnek megköszönöm.Csak másokat ez motivál engem meg nem.Sőt zavar.Miért dícsér meg??

anyukámmal meg frankón összeszólalkozok ha megdícsér.

Nagyon csúnya dolog és nem szeretném megbántani,de mindíg sikerül.Éek óta.

nem szertem a dícsérnek. nem is hiszem el ,hogy komolyan mondják.talán ez a nagyobb baj. Néh az ember csak azért dícséri a másikat,hogy mondjon valamit.

Az én esetemben meg azért,hogy megpróbáljon lelket önteni belém.

Nagyon nehezemre esik változtatni. Motiválatlan vagyok.

Így nagyonnehéz. Ahhoz sincs erőm,hogy megpróbáljak megtenulni autótvezetni.

Aki szeretne vezetni az motivált és sikerül is neki.

Én nem akarok és így beűlni is kínszenvedés lenne. Pedig már mondják,hogy kellene jogsi.

Ezzel csk azt akartam mondani,hogy szeretnék én változni csak nincs ami motiváljon. Meg rohadt lusta vagyok.

Olyan tapasztalatlan vagyok,hogy nem jutnék el a sexig,mert előtte dobna. De értem mire gondolsz. Biztos van ilyen lány is.

Tudom,hogy lépten nyomon a sexel találkozik az ember.

De az én koromban akkor is kellene már csinálni. Taán nem így látod??

A fő kérdésre utalva. Leküzdhetném a félénkségemet ha megvenném az elsőt? Persze olyan valakitől.

Kimozdítana a helyzetemből ?

Tudom el is vehet(ami egyébként sincs)esetelg elmegytőle a kedvem jó darabig.

Aki nem tapasztalja meg a rosszat az nem tudja igazán értékelni a jót sem alapon belevághatnék,nem?

Csak nem tudom az elsőre jó-e? Érdemes-e feláldozni? Van olyan jó az első egy fiúnak,hogy várjak rá még ki tudja mennyit? Azt hallottam nem nagy kaland. Neünk srácoknak.

döntés.

Én is túl régóta vacillálok,hogy mennyek vagy se. Félek a rossz döntéstől.

Amegfelelés érdekes dolog. Nagyon változó,hohy kinek,kiknek mikor, és miben van megfelelési kényszer bennem.

Az jó ha te nám úgy láod,hogy idős lenné bármihez is. Sajnos én sokmindenben másképp látom. Nem ahhoz,vagyok idős,hog yelkezdjem hanem ahhoz,hogy elérjek benne valamit.

Mire megtanulok táncolni ősz leszek. pedig nagyon szeretnék. csak születetten béna vagyok hozzá

2009. márc. 2. 20:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!