Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kűzdhetném le a félénkségemet és gátlásosságomat a sexulaitással kapcsolatban? Miért nem merek közeledni a lányokhoz?
Ha bele gondolok attól is megilyednék ha valahol meg kellene jelennem a bartánőmmel.
Magát a sexet is olyan távolinak érzem magamtól.Olyan mit ha az nem rám tartozna. meg néha olyan illetlennek tűnik. Arról nem is beszélve,hogy szűz vagyok. 25 évesen.
Ez az iagzűn nagy gáz.
Még a gondomat sem tudom rendesen megfogalmazni.
Egyszerűen nem tudok mit kezddeni a sexel,szűzen.
Valahogy távol áll tőlem az ,hogy bárki is lefeküden velem.
Áhh,hagyjuk az egészet.
Nem sikerült rendesenmegfogalmaznom mit is szerettem volna kérdezni.
Szia!
Remélem itt vagy még! Sezerintem ne hagyjuk!
Fiú vagy, vagy lány? Mennyi idős?
Mondd el miért érzed ilyen távolinak magadtól a sexet?
Próbáld megfogalmazni, nem baj, ha elsőre nehezen megy, de csak így tudok segíteni!
Várom a választ!
Üdv: Haven 23/L
Uhh.. most látom, hogy "nem merek közeledni a lányokhoz."
Akkor egy kérdés megválaszolva.. :)
Az is ott van,hogy 25
már két kérdés.
Nem tudom rendesen megfogalmazni.
El tudomképzelni.Úgy fantázia szintjén.
Viszont racionálisan már nem. Ha bele gondok,hogy tényleg csinálni kellene hát...
Rettentően kínosnak érezném. Főleg ha tudnák,hogyvan valakim akivel csinálom is.
De a lány előtt is kellemetlenül érezném magam.
Már a közelség eleve. Akár az utcán ruhában.
nem tudom hova tenni a lányokat.
Néha jó volna kipróbálni a sexet még sem akarom.
Valami ilyesmi is van bennem. Szeretnék,de ha belegondolok biztos,hogy szeretném??
Ráadásul magamat sem szeretem.
Én is így voltam, mikor még nem volt barátom, hogy majd szégyellni fogok vele végigmenni az utcán. Aztán lett 1 párom, és már nemhogy szégyelltem, hanem büszkén mentem végig vele. Szóval szerintem csak szokatlan ez most neked, vagy lesz, de hidd el hamar belejössz.
Szexre meg gondolj úgy, hogy a barátnődnek okozol örömöt azzal, és mindenki más is csinál ilyeneket, szóval amiatt se izgulj, hogy tudják, hogy éppen "csajozol". De különben lehet titokban is csinálni! ;)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!