Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kűzdhetném le a félénkség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kűzdhetném le a félénkségemet és gátlásosságomat a sexulaitással kapcsolatban? Miért nem merek közeledni a lányokhoz?

Figyelt kérdés

Ha bele gondolok attól is megilyednék ha valahol meg kellene jelennem a bartánőmmel.

Magát a sexet is olyan távolinak érzem magamtól.Olyan mit ha az nem rám tartozna. meg néha olyan illetlennek tűnik. Arról nem is beszélve,hogy szűz vagyok. 25 évesen.

Ez az iagzűn nagy gáz.

Még a gondomat sem tudom rendesen megfogalmazni.

Egyszerűen nem tudok mit kezddeni a sexel,szűzen.

Valahogy távol áll tőlem az ,hogy bárki is lefeküden velem.

2009. febr. 13. 21:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
Amíg nem tapasztalod meg, nem is fogod megtudni! Ehhez viszont tenni kell! Szóval? Mi a bajod magaddal?
2009. febr. 13. 21:46
 22/67 A kérdező kommentje:
Privátban?
2009. febr. 13. 21:49
 23/67 A kérdező kommentje:

utálom magamban,hogy semmi önbizalmam.nem tudom jól érezni magam. Lányok társaágában zavarban vagyok(most már fiúéban is)

Egyszerűen nem vagyok olyan,mint a többiek.

2009. febr. 13. 21:50
 24/67 anonim ***** válasza:

Ok a privi!

Haven

2009. febr. 13. 21:50
 25/67 anonim ***** válasza:

A választ oda írom!

Haven

2009. febr. 13. 21:53
 26/67 anonim ***** válasza:

Amúgy a szakemberre írod, hogy nem ér semmit. Voltál már nála, hogy ilyen jól tudod?

Szerintem nem a semmiből élnek meg olyan jól.

Ha pedig voltál és nem segített, akkor menj el egy másikhoz, de valamit szerintem lassan ki kéne találni...

Még azt akarom mondani, hogy nem véletlenül szexszel mindenki, biztosan nem azért mert olyan rossz ;)

2009. febr. 13. 21:53
 27/67 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem mondtam,hogy rossz.

nem ezzel,de voltam már. nem csinálnak semmit,ill. a legutóbbi szerint normális vagyok. nehéz elhinni,mi?

nem tudom miben tudna segíteni. Max meghallgat.attól meg nem változik semmi. egyébként köszönöm a tippet,csak jót akartál én meg csúnyán reagáltam

2009. febr. 13. 21:57
 28/67 anonim ***** válasza:
Amúgy nem értem, hogy miért a szex a fő téma a kérdésedben, amikor még barátkozni, rendes kapcsolatot kialakítani sem vagy képes. Először barátkozzál, ismerd meg magad, hogy mi érdekel, mit szeretsz, és keresd a hasonló érdeklődésű emberek társaságát. Húzd ki magad, érj el sikereket (bármiben, akármilyen kis siker is elég, mittomén kitakarítod a lakást, segítesz a szülőknek boltba menni stb), mindent kicsiben, apró lépésekben kezdj, a szexre meg ne is gondolj ilyen állapotban. Először magaddal légy tisztában.
2009. febr. 13. 21:58
 29/67 A kérdező kommentje:

Viszont ha tudod,hogyan tud segíteni azt kérlek osztd meg velem. Nagyon kíváncsi vagyok.

Miben és hogyan?

2009. febr. 13. 21:58
 30/67 A kérdező kommentje:
Akkor lehet,hogy egyszerűen csak félek a sextől. nem??
2009. febr. 13. 22:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!