Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Anyám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Anyám pasija a sexpartnerem!

Figyelt kérdés

Már régóta ismerem a pasit,mikor nincs senkim és neki sincs senkije olyankor összeszoktunk járni. Senki nem tud erről a viszonyról. Ez mindkettőnknek jó így. ha vmelyikünknek kialakulóba van vmi,akkor megmondjuk a másiknak,hogy mi a szitu.

A napokba mikor találkoztam ezzel a pasival,mondta h ugy néz ki lesz egy kapcsolata,ugyh akkor egy darabig hanyagoljuk egymást,mert nem tudja mi lesz belőle,stb...

Gratuláltam neki,meg minden. Meg mondtam h már én is akartam mondani ezt neki,mert ugy néz ki én kibékülök a volt pasimmal.

Szóval ezt mi így megbeszéltünk,de anyám tegnap megmutatta facebook-on az uj barátját(mi nem vagyunk fenn egymásnak ismerősnek). Tudtam hogy egy ideje randizgat vkivel,és most megmutatta a pasija képét,mert hétvégén be akarka mutatni.

Ledöbbbentem. Ő nem tudja hogy anyámmal jár,és én nem tudom mit mondjak vagy csináljak. Anya nagyon boldog,és a pasi is is mikor beszélt az uj kapcsolatáról látszott rajta h odáig van meg vissza.

2011. febr. 18. 07:53
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

Hogy huszevesen 27eves sraccal kavarsz az teljesen normalis. Az hogy egy negyveneves no alkalmi szexen kivul komoly kapcsolatban tud gondolkodni egy huszoneves sraccal, az meg elegge szanalmas. Hogy meg raadasul o akad ki?? miert, neked talan jovobe kellett volna latnod? rohej...

Anyad belebolondult a klimaxba.

2011. febr. 23. 20:13
 42/45 anonim ***** válasza:
Lehúzhattok,de teljesen egyet értek az utolsóval.Inkább a korabeliek közül kéne keresgélnie.Az én anyám is jelenleg szingli,szintén 41 éves,és ő korához képest nagyon jól tartja magát,ezért a pasitól is ezt várja,és néha ezt egy fiatalabban találja meg,de az is max 36-7 éves,mert valljuk be hogy a mai 41 éves férfiak többsége kinéz,ahogy kinéz,kopaszodik,hasat növeszt,erre most inkább ne térjünk ki.De a tied akkor is túlzás,szerintem.
2011. febr. 23. 20:54
 43/45 anonim ***** válasza:
Szerintem meg erre egyszerűen nincs jó válasz. Anyukádat is megtudom érteni, meg Téged is. Őt azért, mert mégis mit kellett volna reagáljon? Hahaha, ez nem baj kislányom, nem érdekel engem ez a srác. Valószínűleg azért reagált így, mert végre összejöhetett valakivel, és most bántja, hogy mégsem sikerül neki, és Téged okol, mert kit okoljon most? Ezt értem. És Téged is értelek, hiszen nem tudhattad elő, honnan is tudhattad volna. De így lesz a legjobb mindenkinek, nekem egész egyszerűen gusztustalan lett volna ez a helyzet.
2011. febr. 23. 21:10
 44/45 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, ezt még hozzá szerettem volna tenni, hogy érthető legyen. Azért tartom gusztustalannak, mert emlékszem, mikor kicsi voltam, és anyukámnak volt egy aktuális barátja, akivel lefeküdt, és mondjuk kimentem inni, vagy wc-re, és kihallatszott a szobából, hogy épp mit csinálnak. Nekem akkor alapból szörnyű volt azt hallani, hogy anyukám milyen hangokat ad közben, nem ha még arra kellett volna gondolnom, hogy egy olyan pasi dugja, akinek hetekkel korábban én nyögtem. Gyomorforgató.
2011. febr. 23. 21:14
 45/45 anonim ***** válasza:

mikor nincs senkim és neki sincs senkije"

.. akkor hogy lehet anyád palija ha nincs senkije? fake

2011. febr. 23. 21:19
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!