Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Anyám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Anyám pasija a sexpartnerem!

Figyelt kérdés

Már régóta ismerem a pasit,mikor nincs senkim és neki sincs senkije olyankor összeszoktunk járni. Senki nem tud erről a viszonyról. Ez mindkettőnknek jó így. ha vmelyikünknek kialakulóba van vmi,akkor megmondjuk a másiknak,hogy mi a szitu.

A napokba mikor találkoztam ezzel a pasival,mondta h ugy néz ki lesz egy kapcsolata,ugyh akkor egy darabig hanyagoljuk egymást,mert nem tudja mi lesz belőle,stb...

Gratuláltam neki,meg minden. Meg mondtam h már én is akartam mondani ezt neki,mert ugy néz ki én kibékülök a volt pasimmal.

Szóval ezt mi így megbeszéltünk,de anyám tegnap megmutatta facebook-on az uj barátját(mi nem vagyunk fenn egymásnak ismerősnek). Tudtam hogy egy ideje randizgat vkivel,és most megmutatta a pasija képét,mert hétvégén be akarka mutatni.

Ledöbbbentem. Ő nem tudja hogy anyámmal jár,és én nem tudom mit mondjak vagy csináljak. Anya nagyon boldog,és a pasi is is mikor beszélt az uj kapcsolatáról látszott rajta h odáig van meg vissza.

2011. febr. 18. 07:53
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

ez a tipikus ma mocsok, a sztori nem kicsit illik a maúúnika showba. szexpartner, anya-lánya egy közös férfi, férfi aki egy beakaszt mindenkinek...

mindennapi mocsok...

2011. febr. 18. 16:01
 32/45 anonim ***** válasza:

Én megmondanám a muternak, hogy jártam vele korábban.

És innentől tényleg lezárnám a fickóval a szexuális kapcsolatot.

2011. febr. 18. 19:40
 33/45 anonim ***** válasza:
Ez ugyanaz amit belinkeltem csak más életkorral. Ugyanúgy a facebook-on találták meg a pasit. Nem értem mit kell vmit többször kiírni? Olvassátok el a linkelt kérdést is!!!!!!!!!
2011. febr. 18. 19:47
 34/45 A kérdező kommentje:

Utolsó: amit linkeltél kérdést nem én irtam ki,és sztem egyáltalán nem ugyanaz a történet.

Én a sráccal már jó ideje összejárok mikor ugy van,és anyém csak nemrég ismerkedett meg vele. Amit linkeltél kérdést ott az van,h a lány anyja és a pasija együtt is jártak. Az én anyámnak még nem a pasija.

Tegnap este megmondtam anyának hogy én ismerem régebbről a leendő barátját. De nem merttem szólni hogy nem csak futólag :S Anya olyan boldog,olyanokat mond h úgy érzi h ezzel a sráccal végre újra szerelmes lehet,meg örül h nem lesz köztünk konfliktus. A srác is odáig van anyámért :S de nekem annyira bizar az egész szituáció.

Ezek után akármi is lesz,természetes h a szexkapcsolatot be fejezem vele. De nem tudom hjogy szóljak e anyunak vagy sem

2011. febr. 19. 07:26
 35/45 anonim ***** válasza:

Én szólnék. Most gondolj bele, tegyük fel összejönnek anyukádék, majd szétmennek, a csávó meg lehet a fejéhez vágjs hogy amúgy jó az ágyban a lányod... mert ugye összeveszésnél mindenre képes az ember.

majd anyukád szépen megkérdezed, te mit fogsz mondani? Elakartam az elején mondani, csak nem akartam hogy ne legyél boldog.

A csávónak tök mindegy, hogy később kiderülne e a köztetek lévő dolog, de neked az anyukád! És ezzel el is veszítheted...és akkor volt egy anyukád.

Melyiket választod? Van anyukád és egy darabig boldogtalan lesz, mert elmondod neki a szitut, vagy nem mondod el most, ez kiderül, mert ugye előbb utóbb minden kiderül, és akkor volt egy anyukád. (mert én tuti a helyébe nem akarnék szóba állni veled.)

De te jó szemmel néznéd, hogy pl téged 3 hónapja dugott, most meg a másik szobában anyukádat. Háát nagyon undorító még belegondolni is.

De neked kell mérlegelni a dolgokat.

Vayg tegyük fel lesz egy csávód, és a bnődet dugta addig míg össze nem jöttetek, de ők ugyanugy találkoznak meg minden. Csak te nem tudsz róla hogy dugtak egy ideig. Tegyük fel kiderülne. Hogy reagálnál a bnődre? Mit csinálnál? 23/N

2011. febr. 19. 14:41
 36/45 A kérdező kommentje:

Utál az anyám!!! Elmondtam neki mindent,h honnan ismerem a barátját,és azt mondta soha többet nem akarja látni a pofámat :( nagyon kiabált velem,az elött mondtam el mielött jött volna a srác. Mondtam neki h beszélmünk kell,és elmondtam midnent.

SAzt mondta nem akar látni,és h takarodjaka lakásából :(

2011. febr. 23. 18:17
 37/45 anonim ***** válasza:

Ez elképesztö történet. Egyszer a TV-ben mutattak egy párt egy kisgyerekkel. A fiu éppen ment valakit meglátogatni, valami intézetbe. Az udvaron megismerekedett egy helyes lánynal. Összejöttek, felcsinálta. A gyerem megszületett. Kiderült, hogy édestestvérek akiket a szülök állami gondozásba adtak.

Nagyon sajnálom azt ami veled történt. Tanácsot nem igazán lehet erre adni. A dolgot egyszerüen az anyának és lányának fel kell dolgozni. Sok sok beszélgetéssel és szeretettel.

2011. febr. 23. 18:32
 38/45 Girlnextdor ***** válasza:
dedurvaaaaaaa! szerintem ha megmondanad anyukadnak nagyot csalodna
2011. febr. 23. 18:48
 39/45 anonim ***** válasza:
0%

tudod mit??? MEG IS ÉRDEMLED!!!

kis taknyos r-ibanc mit képzelsz magadróL? mit is gondoltál,hogy anyud a válladra borul és megígéri minden rendben lesz? szánalmas egy f*szhiányos tyúk vagy!!!

én nem hogy a házból zavartalak volna el meg lekiabáltalak volna ott vertelek volna agyon a helyszínen!!!!

isteneeeeem mekkora egy sz ar világban élünk!

2011. febr. 23. 19:11
 40/45 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy anyud ilyen rosszul reagált :( de talán még mindig jobb, mint ha összejönnek, és utána derül ki... egyszer csak megbocsájt
2011. febr. 23. 19:12
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!