Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Anyám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Anyám pasija a sexpartnerem!

Figyelt kérdés

Már régóta ismerem a pasit,mikor nincs senkim és neki sincs senkije olyankor összeszoktunk járni. Senki nem tud erről a viszonyról. Ez mindkettőnknek jó így. ha vmelyikünknek kialakulóba van vmi,akkor megmondjuk a másiknak,hogy mi a szitu.

A napokba mikor találkoztam ezzel a pasival,mondta h ugy néz ki lesz egy kapcsolata,ugyh akkor egy darabig hanyagoljuk egymást,mert nem tudja mi lesz belőle,stb...

Gratuláltam neki,meg minden. Meg mondtam h már én is akartam mondani ezt neki,mert ugy néz ki én kibékülök a volt pasimmal.

Szóval ezt mi így megbeszéltünk,de anyám tegnap megmutatta facebook-on az uj barátját(mi nem vagyunk fenn egymásnak ismerősnek). Tudtam hogy egy ideje randizgat vkivel,és most megmutatta a pasija képét,mert hétvégén be akarka mutatni.

Ledöbbbentem. Ő nem tudja hogy anyámmal jár,és én nem tudom mit mondjak vagy csináljak. Anya nagyon boldog,és a pasi is is mikor beszélt az uj kapcsolatáról látszott rajta h odáig van meg vissza.

2011. febr. 18. 07:53
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
89%

Ha senki nem tud erről a szexkapcsolatról, és nem az lesz a vége, hogy rajtatok röhög az egész város, akkor jobb, ha tudnak a szituról.

Mondd el a pasinak, hogy az anyád az új barátnője, és hogy nem akarsz közéjük állni, köztetek vége mindennek, és nem fog megismétlődni.

Anyádnak meg mondd azt, hogy ismered a pasit, mondjuk kollégán keresztül, vagy valami.

Úgy is lebuknátok, hogy ismeritek egymást, ne legyen az a vége, hogy anyád ok nélkül gyanakodik olyanra, amiért már nem kéne.

Amúgy elég hihetetlen a sztori. :S

2011. febr. 18. 08:31
 12/45 anonim válasza:
54%

Ehhez lehet olyat hozzászólni, hogy azt valaki is pozitívan értékelje?

Ez elképesztő!

A következő kérdésed majd az lesz, h : Miért nem köszönnek nekem és anyámnak az emberek?

Amúgy szerintem mint ahogy a szorzótáblával hadilábon álló nagyra becsült médiaszemélyiség Ágica mondta: íííílyen nincs!

2011. febr. 18. 08:33
 13/45 anonim válasza:
93%

Szia!

Én elmondanám anyumnak mindenképpen!A lelkiismeretem is tiszta lenne. Meg fogja érteni,(még ha nem is lesz jó érzés számára)mert nem tudhattad hogy egyszer ők össze fognak jönni. Minden titok kiderülhet, ezért jobb megelőzni a bajt. Sokkal rosszabb lenne ha később derülne ki, mert akkor anyukád joggal gondolhatja hogy becsaptátok.Így még választhat hogy elfogadja a helyzetet, vagy nem bonyolódik bele jobban a kapcsolatba. Biztosítsd arról, hogy befejeztétek a kapcsolatot ezzel a pasival.(És persze tartsátok is be!)

2011. febr. 18. 08:33
 14/45 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem önhibátokon kívül kerültök így egy mindannyiótok számára méltatlan szituációba. Ez mindenkire nézve eléggé kellemetlen, akkor is, ha anyukád nem tud róla. Én a helyedben a pasinak szólnék, tudjon róla, hogy mi a helyzet. Szerintem nem lenne jó, ha továbbra is együtt lenne anyukáddal, hiszen ez előbb-utóbb kiderülne, ami anyukádra nézve nagyon megalázó lenne. Vagy ha nem is derülne ki, nagyon rossz lenne úgy élni, hogy állandóan titkolóztok. Anyukádnak is kevésbé fájna, ha most szakítana vele a pasas, mintha esetleg pár hónap múlva derülne ki, hogy a párja korábban a lányával volt szexkapcsolatban.
2011. febr. 18. 08:34
 15/45 anonim ***** válasza:

A férfi nem ismerheti még esetleg a facebbok-ról, anyukáddal való családi kapcsolatod?

Én anyámmal mindenképpen megbeszélném, hogy ismerem a férfit, és a férfivel is természetesen tudatnám, hogy a kiszemeltje az anyám.

Más kérdés, hogy anyukád boldogságát látva érdemes-e a szexuális kapcsolatról is beszélni. Ha valódi érzelmeket táplálnak mindketten a másik iránt és úgy tűnik, hogy jó kapcsolat lehet belőle, akkor ezt talán el lehetne hallgatni, bár egy jóérzésű emberben ez hosszú távon is kellemetlen nyomot hagyhat.

2011. febr. 18. 08:49
 16/45 anonim ***** válasza:

Szerintem is beszélgess el a pasassal, és kérdezd meg, hogy mennyire akar komoly kapcsolatot anyádtól, mert ha csak szórakozik vele, akkor szólsz neki róla!

Ha komolyan érdekli, akkor ne szólj!

Ha elmondanád, tuti nem kéne neki a pasas, de lehet, hogy mégis csak joga van tudni anyádnak, kivel áll össze. Ez olyan, mintha helyette döntenél.

Másrészt meg, ha előre tudnád azt hogy boldoggá teszi anyádat, akkor biztosan te is adnál nekik egy esélyt!

2011. febr. 18. 08:51
 17/45 anonim ***** válasza:
Mivel per pill nem vagy együtt a fickóval, mert ő az új kapcsolata (anyukád) miatt szakított veled, így ez nem olyan bonyolult, mint elsőre látszik. A te exeddel fog összejönni mutter, nem? Akkor meg mi a baj? Még annak sem kéne titoknak lenni, hogy ismeritek egymást. Az, hogy mi volt köztetek és ezt mennyire kötöd anyud szaglószervére, az ízlés dolga. De most nem kell semmit sem tenned, max bevállalni, hogy a fickót te is ismered.
2011. febr. 18. 09:00
 18/45 anonim válasza:
A dolgok mindig kiderülnek. És ebben az esetben mindenkinek fájdalmasabb lenne, ha nem most, hanem később. Egy családon belül fontos az őszinteség. Ha mindenki tisztában van a helyzettel, megvan a döntési joguk arra, hogy hogyan tovább.
2011. febr. 18. 09:23
 19/45 anonim ***** válasza:
Ez annyira kínos!De annyira!És mi van, ha továbbra is vonzódtok majd egymáshoz, miközben édesanyádhoz jár a pasid.Nem tudnék színészkedni.Elsőként a pasinak mond el a dolgot, vele beszéljétek meg.Végül is ez a sors fintora, hiszen nem csaltatok meg eddig senkit. De ha továbbra is folytódik a viszonyotok az már aljasság lenne édesanyáddal szemben, aki most nagyon boldog.
2011. febr. 18. 09:30
 20/45 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy mennyi idősek vagytok (te, anyukád és "A FÉRFI")?
2011. febr. 18. 09:44
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!