Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Anyám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Anyám pasija a sexpartnerem!

Figyelt kérdés

Már régóta ismerem a pasit,mikor nincs senkim és neki sincs senkije olyankor összeszoktunk járni. Senki nem tud erről a viszonyról. Ez mindkettőnknek jó így. ha vmelyikünknek kialakulóba van vmi,akkor megmondjuk a másiknak,hogy mi a szitu.

A napokba mikor találkoztam ezzel a pasival,mondta h ugy néz ki lesz egy kapcsolata,ugyh akkor egy darabig hanyagoljuk egymást,mert nem tudja mi lesz belőle,stb...

Gratuláltam neki,meg minden. Meg mondtam h már én is akartam mondani ezt neki,mert ugy néz ki én kibékülök a volt pasimmal.

Szóval ezt mi így megbeszéltünk,de anyám tegnap megmutatta facebook-on az uj barátját(mi nem vagyunk fenn egymásnak ismerősnek). Tudtam hogy egy ideje randizgat vkivel,és most megmutatta a pasija képét,mert hétvégén be akarka mutatni.

Ledöbbbentem. Ő nem tudja hogy anyámmal jár,és én nem tudom mit mondjak vagy csináljak. Anya nagyon boldog,és a pasi is is mikor beszélt az uj kapcsolatáról látszott rajta h odáig van meg vissza.

2011. febr. 18. 07:53
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
87%

Az de komoly.... :D

Hát kérdés, hogy te el tudod-e viselni őt nálatok és nem lenne-e fájó pont látni anyuddal.

2011. febr. 18. 08:00
 2/45 A kérdező kommentje:

nekem ez elég kellemetéen :S

de nem tudom hogyan kéne szólnom,és kinek

2011. febr. 18. 08:01
 3/45 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem senkinek ne szolj, mintha nem is tudnál róla.

Anyádnak semmi képpen sem.

2011. febr. 18. 08:04
 4/45 anonim ***** válasza:
90%

Első vagyok.

Anyudnak semmiképp se szólj, inkább a pasival kéne beszélned. És sztem döntse el ő hogy mi legyen.

2011. febr. 18. 08:06
 5/45 anonim válasza:
85%
Ne tolj ki anyáddal! A pasi neked sem jelenthetett olyan sokat, ha időnként lecseréled. Hívd fel, mondd meg mi a szitu, s dobjátok a múltat a hátatok mögé! A gusztustalan az volna, ha időnként, míg anyud vásárolni van, kóstolgatnátok egymást.Te tudod, anyukád jól jár-e a baráttal, vagy megspórolhatna egy csalódást.Kérdés, tudtok-e ebben a hármasban éretten viselkedni. Hacsak a pasi le nem lécel. Na akkor anyukád mellé állj! Ez a vonat már neked is elment.
2011. febr. 18. 08:08
 6/45 anonim ***** válasza:
91%
Hát én elmondanám, hogy igenis ismerjük egymást. Legalább csak annyit, hogy tudja, hogy ismeritek egymást.Ne keljen ennyire hazudozni, a többi az már lényegtelen, hogy mi volt köztetek.
2011. febr. 18. 08:15
 7/45 anonim válasza:
43%
fake
2011. febr. 18. 08:15
 8/45 anonim ***** válasza:
76%
Ne hülyéskedj már, azonnal mondd el anyudnak! Nem is értem, min kellene golndolkodnod. Az anyád az anyád, a pasi meg egy pasi. Tökös érzés lehet, mikor anyud már együtt él a hapsival, full boldog, csak nem érti, miért röhög rajt a fél város.
2011. febr. 18. 08:17
 9/45 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a pasinak azért szóljál, mert nagyon meg fog lepődni, amikor anyukád bemutatja neked. Inkább tudjon róla, h. fel tudjon rá készülni. De anyukádnak szerintem se mond el.
2011. febr. 18. 08:17
 10/45 anonim ***** válasza:
84%
Képzeld el a helyzetet úgy, hogy neked van egy lányod és a szitu ugyan ez de te vagy az anya..egyszer minden kiderül..mit éreznél??Azt, hogy mindketten átvertétek!!
2011. febr. 18. 08:19
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!