Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet túlélni egy szakítá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túlélni egy szakítást? Nem bírom feldolgozni.

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Jack Daniel és Johnnie Walker barátod segíteni tudnak.-
2011. febr. 12. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Én sem bírtam, de túltettem magam rajta.
2011. febr. 12. 14:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Adri244 válasza:

Nehezen, idö barátok és valami elfoglaltság kell. Elöször is foglald le magad valamivel hogy kevesebbet agyalj a dolgokon és ne legyen idöd emlékezni semmire, zárd ki az emlékeket egy idöreés foglalkozz mással. Aztán kellenek barátok akikkel elmehetsz erre-arra és kicsit felviditanak. Harmadszor pedig idö kell mire már ugy érzed hogy egy kicsit begyógyul a seb

2011. febr. 12. 14:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem könnyű az biztos, próbálj meg ne gondolnirá.. Tudom hogy nehéz..

Alkohol segíthet picit a tisztánlátásban :D

+ Pihenj sokat és minél elöbb szerezz egy új párt (de csak ha már tényleg nem szerezed az előzőt..)

2011. febr. 12. 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:
erre nincs orvosság, hónapokig még piás sem lehetsz. püfölj egy boxzsákot, valamivel vezesd le a dühödet és sírj sokat, az jó.
2011. febr. 12. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Sehogy, mert ha szakít veled a szerelmed, akit te még mindig nagyon szeretsz, az hihetetlen borzasztó érzés. Én 1 hónapja csak sírok, már fáj a szemem. Mindenem fáj. Egyébként arra lennék kíváncsi, hogy vajon aki szakít, annak milyen érzés.
2011. febr. 12. 15:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Első legfontosabb szabály,hogy sird ki magad jó alaposan. Aztán töröld az exed msn-ről, vagy legalábbis tiltsd le őt, hogy ezzel is valamennyire távoltarthasd magad tőle. Ha már jobban vagy menj el ide-oda barátokkal, szervezz magadnak csajos programokat, és tégy meg minél több dolgot,amit már régen meg akartál tenni, csak eddig nem volt módod rá! Élj egy kicsit magadnak, aztán majd jön az újabb szerelem.
2011. febr. 12. 15:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. aranyosak vagytok
2011. febr. 13. 05:27
 9/9 anonim ***** válasza:
vannak az életben sokkal nagyobb problémák. majd ha eggyel találkozol, ez nem is tűnik olyan szörnyűnek.
2012. jan. 12. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!