Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem a szexet?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet? Már nagyon idegesít.

Figyelt kérdés
Eddig életemben egyetlen egyszer éreztem valamit szex közben,de azsem volt az a hűdejó érzés,csak enyhén kellemes volt...de lehet,hogy az is csak azért mert oltári jó pasival történt az aktus.Azóta volt 3 barátom,és velük még annyit sem éreztem...egyszerűen én csak annyit érzek szex közben,hogy ki be ki be ki be....csiklóorgazmusom van,de a szexet egyáltalán nem élvezem:( és kész szenvedés nekem az egész aktus,alig várom,hogy végelegyen...olvastam róla,hogy a nők 60-70%-a ugyanígy van ezzel mint én, de én nemakarom ezt elfogadni...már fél éve nem létesítek ezmiatt senkivel sem kapcsolatot,mert nemakarok olyat csinálni ami csak a pasinak jó..Nemértem,hogy egyáltalán a nőknek mi lehet jó a szexben...fel nem tudom fogni..az orálist élvezem,nagyon is,úgy nincs olyan alkalom,hogy ne lenne orgazmusom...de a szex az nekem kín...Meglehet valahogy tanulni a hüvelyi orgazmust?
2011. febr. 10. 10:24
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:

ajjjjj XD

szöveg értés kérdező pls :D ne forgasd ki amit mondok nem m1 hogy NEM ÉREZ SEMMI KÜLÖNÖST vagy SEMMIT SEM ÉREZ :P az utóbbi betegség :D az előbbi a partner bénasága :D

19F

2011. febr. 10. 12:09
 42/55 anonim ***** válasza:

amúgy menj és kerítsd elő azt a g-pontot :P a szövegeim újra értelmezése helyett :D elhiszem h ezt is élvezed de szerintem azt jobban :)

19F

2011. febr. 10. 12:11
 43/55 A kérdező kommentje:
A nem érez semmi különöst,az aztjelenti,hogy olyan mintha máshol simogatná valaki ,ami teljesen közömbös számára..énis ezt érzem...érzem,hogy bennem van,meg hogy csúszkál,de nemgondolom,hogy ez már az 'érzek valamit' kategóriába sorolható.
2011. febr. 10. 12:15
 44/55 anonim ***** válasza:

pedig igen :D max nem azt érzed amit szeretnél

ha magadnak csinálod akkor is ez van? vagy azt tudod élvezni?

19F

2011. febr. 10. 12:16
 45/55 anonim ***** válasza:

még 1 kis szakirodalom :D

Ha egyedül indulsz pontkutató expedíciódra, rajtolj guggoló vagy ülő pozícióból (akár az illemhelyen), így hatolhatsz ugyanis a legmélyebbre magadban. Hagyd szárnyalni a képzeletedet - a legtöbb nő csak izgalmi állapotban tudja megtalálni a G-pontját. "Síkosított mutatóujjaddal hatolj magadba, és lassan tapogasd végig a hüvelyed felső falát. Határozott nyomással haladj a köldököd felé - tanácsolja a szexológus. Egy apró, nedves babszemszerű duzzanatra fogsz lelni." Némi izgatás után a pont mogyoró nagyságúra duzzad, és megmerevedik (akár egy pénisz). Biztosabban jutsz eredményre, ha közben a másik kezeddel simogatod a hasadat a fanszőrzet felső vonala fölött, mert így a G-pontot külső ingerlés is éri. Amikor rátalálsz a G-pontodra, ne lepődj meg, ha hirtelen úgy érzed: pisilned kell. Ám néhány másodperces masszírozás után a kellemetlen inger elmúlik, és csak a határtalan élvezet marad meg.

19F

2011. febr. 10. 12:22
 46/55 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nem nagyon csináltam ott magamnak,mert amikor a barátom ujjazott,nem találtam abban sem semmi jót,így hüvelyben nem is próbáltam magam izgatni.
2011. febr. 10. 12:24
 47/55 anonim ***** válasza:

nos minek utána 1edül akciózásnál van időd keresgélni meg pont úgy csinálod ahogy te élvezed 1 próbát megérne + elő kell keríteni a kicsikét amihez meg úgyis kelleni fog a maszti :P

19F

2011. febr. 10. 12:29
 48/55 anonim ***** válasza:

ha meg manuálisan naon nem akaródzik megtalálni akkor még mindig van megoldás

[link]

címszó alatt

[pcxnél is van sztem és legalább ugyan abba a csoamgolásba jön mint 1 proci hűtő :D szal abszolúte nem jön rá senki akivel laksz :D]

19F

2011. febr. 10. 12:34
 49/55 anonim ***** válasza:

Ha tenyleg az van, hogy semmit sem erzel a huvelyedben, tehat teljesen erzeketlen vagy ott, akkor szerintem is tanacsos lenne nogyogyaszhoz, orvoshoz menned!

Ha erzed, hogy tortenik valami, erzed a behatolast, csak nem okoz elvezetet, vagy oromot es mar kinnak erzed a szexualis aktust es emiatt mar ismerkedni sem akarsz, akkor viszont szerintem erdemes lenne szexologussal, szexualpszichologussal beszelned! O biztos okosabb dolgokat tudna mondani! Mert az biztos, hogy meg annak ellenere is, hogy az elvezet es orgazmus elmarad, nem egeszseges, ha kinnak eled meg a szexet!

2011. febr. 10. 12:36
 50/55 anonim ***** válasza:
Olyan mintha azt írnátok pl az a nő, aki nem élvezi, ha a mellét simogatják, az beteg. Közben meg köztudott, hogy mindenki máshogy van ellátva erogén zónákkal, így minden nő hüvelye is különböző. Alapjáraton pedig a hüvely nem egy nagy érző-központ, egyedül az első része, valamint az állítólagos g-pont, ami képes lehet élvezetet okozni. Előfordulhat olyan is, aki még kevésbé van idegvégződésekkel ott ellátva. A g-pont meg, hát vagy van, vagy nincs, szóval szerintem nem az a problémád megoldása, hogy keresgesd a g-pontod. Én azt javasolnám, ha partnered lesz, akkor rengeteg legyen az előjáték, sőt az sem lenne gond, ha sokáig behatolás nélkül csinálnátok. Ha eljutsz egy olyan izgalmi szintre, hogy te magad kívánod, hogy betegye, akkor több mint valószínű jó érzés is lesz, és nemcsak közömbös. Szóval szerintem nálad a megfelelő ráhangoltság hiányzik a dologhoz.
2011. febr. 10. 12:47
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!