Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem a szexet?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet? Már nagyon idegesít.

Figyelt kérdés
Eddig életemben egyetlen egyszer éreztem valamit szex közben,de azsem volt az a hűdejó érzés,csak enyhén kellemes volt...de lehet,hogy az is csak azért mert oltári jó pasival történt az aktus.Azóta volt 3 barátom,és velük még annyit sem éreztem...egyszerűen én csak annyit érzek szex közben,hogy ki be ki be ki be....csiklóorgazmusom van,de a szexet egyáltalán nem élvezem:( és kész szenvedés nekem az egész aktus,alig várom,hogy végelegyen...olvastam róla,hogy a nők 60-70%-a ugyanígy van ezzel mint én, de én nemakarom ezt elfogadni...már fél éve nem létesítek ezmiatt senkivel sem kapcsolatot,mert nemakarok olyat csinálni ami csak a pasinak jó..Nemértem,hogy egyáltalán a nőknek mi lehet jó a szexben...fel nem tudom fogni..az orálist élvezem,nagyon is,úgy nincs olyan alkalom,hogy ne lenne orgazmusom...de a szex az nekem kín...Meglehet valahogy tanulni a hüvelyi orgazmust?
2011. febr. 10. 10:24
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
69%

60-70% ... nos : semmi közöd a szövegértéshez ez a szám MAXIMUM arra lehetNE igaz hogy : a nők 60-70%-nak nincs hüvelyi orgazmusa és nem arra hogy nem élvezik a szexet :D

hüvelyi orgazmus tanulása: nem lehet :D próbálkozz .. közbe izgassa a csiklód v próbálj más pózokat hátha de "tanulni" nem lehet meg kell találni azt a módszert amivel élvezed.. [mivel ezt így nem kérdeztem meg még csajtól ezért az itt leírtakra tudok csak utalni] tegnap 1 kérdésbe 1ik csaj azt írta h az első után 5 évvel volt először hüvelyi orgazmusa :P szal.. ő próbálkozott :D és megtalálta a módját

19F

2011. febr. 10. 10:31
 2/55 A kérdező kommentje:
Hát figyelj...elég sok barátnőm van,és beszélgettem velük erről..egy csaj volt,aki aztmondta hogy élvezi..a többiek ugyanúgy vannak vele mint én...és ezt az adatot tökéletesen értelmeztem..úgy írták,hogy a nők 60-70%-a egyáltalán nem élvezi magát az aktust..de lehet,hogy te jobban tudod,hogy én mit olvastam.
2011. febr. 10. 10:34
 3/55 anonim ***** válasza:
82%
Ha van szex közben csiklóorgazmusod mit nem élvezel rajta? Amúgy meg ha nem élsz át egy orgazmust se semilyet, akkor is lehet élvezni a szexet, mert nem csak az orgazmus a lényeg. Én még sosem éltem át szex alatt semmilyen orgazumust mégis élvezem, szeretem, mert közben is jó érzés, persze csak akkor, ha kellő előjáték után szexelsz. Tanulni igen biztos lehet valahogy, de ha nem kergeted az orgazmust és nem csak az a cél, hanem arra figyelsz, hogy ez milyen jó anélkül is, akkor egy idő után lehet bekövetkezik. Nekem van egy könyvem nagyon jókat írnak benne: Inge Nielsen: A szeretkezés tudománya. 24L
2011. febr. 10. 10:35
 4/55 anonim ***** válasza:
19%

hááát szerintem több nővel voltam mint te :D szaaaaal ..XD

19F

2011. febr. 10. 10:39
 5/55 A kérdező kommentje:

24/L

Nem szex közben van csiklóorgazmusom,hanem orálisan...persze meglehetne oldani,hogy szex közben izgassa a csiklómat,de az nem minden pórban lehet kényelmes a férfinek,hogy a szexre is figyeljen,meg még a kezére is..

2011. febr. 10. 10:39
 6/55 A kérdező kommentje:

pózban*

19/F...szerintem nem minden nő vallja be,hogy egyáltalán nem élvezi:))))))))én kb 10-12 barátnőmet kérdeztem meg erről,és csak egy mondta azt,hogy élvezi..a többi aztmondta,hogy semmi extra..

2011. febr. 10. 10:40
 7/55 anonim ***** válasza:
69%
Ajánlok egy pózt: feküdj a hasadra zárd össze a lábaidat, a párod meg feküdjön rád és úgy hatoljon beléd hátulról, a kezével alád nyúl és a csiklódat is tudja izgatni, ez a póz a g-pont ingerlésére a legjobb. Én ekkor vagyok a legközelebb hozzá, habár a végét sosem érzem, de a jó érzés nem marad el akkor sem. Persze mindez ismétlem, megfelelő idejű előjáték után. 24L
2011. febr. 10. 10:41
 8/55 anonim ***** válasza:
32%

24L: tanulni? 1 olyan dolgot amit az emberek máshogy érnek el ? necces sztem

de amúgy igaza van :) nem csak akkor jó a szex ha orgazmus a vége .. és az h 1 netes szron mit olvasol meg h a bnőid kb veled vannak 1 szinten attól még nem 60-70% :D mert akkor mi pasik igen nagy szrban lennénk

19F

9/55 anonim válasza:
61%

Hogy élvezd ahhoz el kell lazulj és ez csak úgy megy ha jól érzed magad a pároddal. Ha nem lazulsz el száraz leszel és fájhat is. Ha meg csak a bum bum megy, akkor kérd meg hogy változtassatok pózt vagy simogasson, cirógasson, szuszogjon a füledbe, suttogjon olyan dolgokat ami nagyon tetszik és élvezed, csókolgasson stb. Ha el tudsz lazulni akkor nem azon fog járni az agyad hogy "már megint" hanem átadod magad a gyönyörnek. Játszatok minél tovább, ismerjétek meg egymás minden porcikáját, előjáték is fontos ezért.

Azért Te is add meg neki mindezt hogy evvel még jobban motiváld, hogy minél játékosabb legyen az aktus.

10/55 anonim ***** válasza:
49%

húúú a pasinak nem mindig bla bla .... ezért nem 1 éjszakázni kell :D ha fogsz 1 normális pasit az 1.: észre veszi ha nem élvezed akár hogy is próbálod tetetni 2.: meg kérdezi h mégis mit hiányolsz 3.: te el mondod 4.: ő csinálja :D ennyi

és persze h neked a pasik nem mondják el h szr vagy az ágyba :D de a sonkás szenyód finom :D azért mert jársz velük fél órát :D nem tudom nekem el szokták mondani h ha vmi bajuk van a dologgal [abban az igen kevés esetben]

19F

2011. febr. 10. 10:45
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!