Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem a szexet?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet? Már nagyon idegesít.

Figyelt kérdés
Eddig életemben egyetlen egyszer éreztem valamit szex közben,de azsem volt az a hűdejó érzés,csak enyhén kellemes volt...de lehet,hogy az is csak azért mert oltári jó pasival történt az aktus.Azóta volt 3 barátom,és velük még annyit sem éreztem...egyszerűen én csak annyit érzek szex közben,hogy ki be ki be ki be....csiklóorgazmusom van,de a szexet egyáltalán nem élvezem:( és kész szenvedés nekem az egész aktus,alig várom,hogy végelegyen...olvastam róla,hogy a nők 60-70%-a ugyanígy van ezzel mint én, de én nemakarom ezt elfogadni...már fél éve nem létesítek ezmiatt senkivel sem kapcsolatot,mert nemakarok olyat csinálni ami csak a pasinak jó..Nemértem,hogy egyáltalán a nőknek mi lehet jó a szexben...fel nem tudom fogni..az orálist élvezem,nagyon is,úgy nincs olyan alkalom,hogy ne lenne orgazmusom...de a szex az nekem kín...Meglehet valahogy tanulni a hüvelyi orgazmust?
2011. febr. 10. 10:24
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Megtaláltad-e már a g-pontodat? Mert ha az megvan onnanstól kezdve nem lehet nem élvezni a szexet. Vannak g-pont izgató vibrátorok, ha ujjaddal nem megy, azzal kipróbálhatod, majd ha lesz párod, ő is csinálhatja neked.
2011. febr. 10. 11:37
 32/55 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:37

ott a pont [24 évesen feltételeztem h megvan :P] szóval ezért is nem vágom h miért is nem élvezed max nincs orgazmusod de az más

de még mindig nem válaszoltál am ideje lenne mert így úgyis csak a net fighter ezés megy ahelyett hogy próbálnánk helpelni

19F

2011. febr. 10. 11:41
 33/55 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:37

Nem,nemtaláltam meg a g pontomat..Leírnád,hogy azt pontosan hogy lehet kitapizni?Vagy milyen módszer segítségével lehet a legkönnyebben megtalálni?

2011. febr. 10. 11:44
 34/55 A kérdező kommentje:
19 /F...feltételezted,hogy megtaláltam..elárulnád mégis,hogy hogyan keressem ha teljesen érzéketlen vagyok ott bent?:D:D
2011. febr. 10. 11:46
 35/55 anonim ***** válasza:

az okosok azt mondják hogy az 1 keményebb pont a hüvely bejáratától pár centire [már felizgult állapotban]

de amúgy ha tökéletesen érzéketlen vagy az érintésre a hüvelyedben akkor ne gykzz hanem menj dokihoz bakker

akk már vmi baj van ha abszolúte semmi

19F

2011. febr. 10. 11:48
 36/55 A kérdező kommentje:
Na hát utánanéztem,megnéztem erről a bizonyos g pontról egy videót ,hogy hol található..majd kipróbálom..
2011. febr. 10. 11:50
 37/55 anonim ***** válasza:

Teljesen érzéketlen NEM lehet egy nő sem! Megfelelő előjáték és partner kell hozzá.

Saját tapasztalat: mielőtt megismertem a páromat volt nem 1-2 éjszakás kalandom és hiába jött be a pasi ha nem volt előjáték akkor nekem sem volt orgazmusan, csak szimplán élveztem.

A páromnál megvan az előjáték amit kb 20 percig játszunk, nyak csókolgatás stb.... és vele eddig nem volt olyan, hogy ne lett volna orgazmusom.

2011. febr. 10. 11:52
 38/55 anonim ***** válasza:

am azért feltételeztem mert 1.: nem mondtad hogy abszolúte érzéketlen lennél :P 2.: mert mi pasik ismerjük a farkunkat és így azt hihetnénk ha a csajok meg a hüvelyüket :D

nah kerestem neked "szakirodalmat"

legtöbb nő G-pontja az óramutató 11 és 1 órai állása között található." Nagyjából a fanszőrzeted felső vonalában bukkanhatsz rá.

gondolom ezzel annyit akar mondani h a hüvely felső falán a bejárattól pár centire

19F

2011. febr. 10. 11:52
 39/55 anonim ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:52

már miért ne lehetne? azok is csak idegsejtek amik bizonyos betegségek hatására használhatatlanná válnak [az inger nem jut el az agyba]

19[

2011. febr. 10. 11:54
 40/55 A kérdező kommentje:
Akkor az összes nő beteg aki nem élvezi a szexet?:DMert gondolom azért nem élvezi,mert ő se érez semmi különösebbet...Meg mondták,hogy lelki okai is lehetnek..hát nekem kutya bajom,és lelkileg is rendben vagyok úgygondolom.
2011. febr. 10. 12:04
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!