Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a szexet? Már nagyon idegesít.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:37
ott a pont [24 évesen feltételeztem h megvan :P] szóval ezért is nem vágom h miért is nem élvezed max nincs orgazmusod de az más
de még mindig nem válaszoltál am ideje lenne mert így úgyis csak a net fighter ezés megy ahelyett hogy próbálnánk helpelni
19F
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:37
Nem,nemtaláltam meg a g pontomat..Leírnád,hogy azt pontosan hogy lehet kitapizni?Vagy milyen módszer segítségével lehet a legkönnyebben megtalálni?
az okosok azt mondják hogy az 1 keményebb pont a hüvely bejáratától pár centire [már felizgult állapotban]
de amúgy ha tökéletesen érzéketlen vagy az érintésre a hüvelyedben akkor ne gykzz hanem menj dokihoz bakker
akk már vmi baj van ha abszolúte semmi
19F
Teljesen érzéketlen NEM lehet egy nő sem! Megfelelő előjáték és partner kell hozzá.
Saját tapasztalat: mielőtt megismertem a páromat volt nem 1-2 éjszakás kalandom és hiába jött be a pasi ha nem volt előjáték akkor nekem sem volt orgazmusan, csak szimplán élveztem.
A páromnál megvan az előjáték amit kb 20 percig játszunk, nyak csókolgatás stb.... és vele eddig nem volt olyan, hogy ne lett volna orgazmusom.
am azért feltételeztem mert 1.: nem mondtad hogy abszolúte érzéketlen lennél :P 2.: mert mi pasik ismerjük a farkunkat és így azt hihetnénk ha a csajok meg a hüvelyüket :D
nah kerestem neked "szakirodalmat"
legtöbb nő G-pontja az óramutató 11 és 1 órai állása között található." Nagyjából a fanszőrzeted felső vonalában bukkanhatsz rá.
gondolom ezzel annyit akar mondani h a hüvely felső falán a bejárattól pár centire
19F
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:52
már miért ne lehetne? azok is csak idegsejtek amik bizonyos betegségek hatására használhatatlanná válnak [az inger nem jut el az agyba]
19[
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!