Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem a szexet?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet? Már nagyon idegesít.

Figyelt kérdés
Eddig életemben egyetlen egyszer éreztem valamit szex közben,de azsem volt az a hűdejó érzés,csak enyhén kellemes volt...de lehet,hogy az is csak azért mert oltári jó pasival történt az aktus.Azóta volt 3 barátom,és velük még annyit sem éreztem...egyszerűen én csak annyit érzek szex közben,hogy ki be ki be ki be....csiklóorgazmusom van,de a szexet egyáltalán nem élvezem:( és kész szenvedés nekem az egész aktus,alig várom,hogy végelegyen...olvastam róla,hogy a nők 60-70%-a ugyanígy van ezzel mint én, de én nemakarom ezt elfogadni...már fél éve nem létesítek ezmiatt senkivel sem kapcsolatot,mert nemakarok olyat csinálni ami csak a pasinak jó..Nemértem,hogy egyáltalán a nőknek mi lehet jó a szexben...fel nem tudom fogni..az orálist élvezem,nagyon is,úgy nincs olyan alkalom,hogy ne lenne orgazmusom...de a szex az nekem kín...Meglehet valahogy tanulni a hüvelyi orgazmust?
2011. febr. 10. 10:24
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:41

nem tudom felénk ez az alap :D v magyar ország többi részében ez már extra ?:P

19F

2011. febr. 10. 10:46
 12/55 anonim ***** válasza:
Bár csak én dughatnálak! Azt biztos élveznéd!
2011. febr. 10. 10:46
 13/55 anonim ***** válasza:
0%

ucsó hszelő: gondold át jobban :D bottal se bottal se ..XD

19F

2011. febr. 10. 10:47
 14/55 A kérdező kommentje:

19 /F húzz már el innét ha fogalmad sincs az egészről,a nagy élettapasztalod ja...:Dajánlom figyelmedbe ezt...lejjebb kell görgetni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=%E9lvezem&sb..

csak itt a gyk-n kb 500 kérdés szól arról,hogy a nő nem élvezi a szexet,és még ezerszer ennyi nő van,aki senkinek sem beszél róla.Sosem volt egyéjszakás kalandom képzeld el,akivel lefeküdtem mindegyikkel jártam,és sztem 26 év alatt 4 ember az egyáltalán nem sok,szóval erről ennyit..

2011. febr. 10. 10:48
 15/55 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el, ha nem hiszed, hogy nekünk tanulni kell az orgazmust...

[link]

2011. febr. 10. 10:58
 16/55 anonim ***** válasza:
Nekem ez a 19 éves fiú sose volt szimpatikus. El nem tudom képzelni, milyen lehet a valós életben.
2011. febr. 10. 11:00
 17/55 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit ugy tunik, hogy te szex kozben lehet, hogy ott vagy a baratod karjaiban, de fejben valahol egeszen mashol jarsz!

Tedd bele magad te is a szeretkezesbe, ugy ertem erzelmileg, pszichesen es lelkileg. Ha kozben mason agyalsz es nem veszed eszre, hogy azzal a fiuval vagy eppen, akit szeretsz es iszonyatosan kivansz, akkor eltunik a vagy es a szenvedely, az egesz dolog mechanikussa valik es akkor megette a fene az egeszet...es ez a fiu kedvet es onbizalmat is elveheti, ami meg aztan plane tovabb ront a helyzeten.

Sosem volt meg olyan, hogy orulten kivantad a masikat es alig vartad, hogy egymasnak essetek es nem gondoltal semmire, csak arra, hogy "Igen, ez az, vegre egyutt lehetunk, megorulok erted"??

2011. febr. 10. 11:00
 18/55 anonim ***** válasza:
0%

akkor csak ennyire sekélyes vagy ?:) füüüüüüü GYK és te ezzel akarod bizonyítani h a VILÁG nőinek 60-70%a nem élvezi a szexet pont mint te -> nem csinálja -> frigid ?:D

akkor mi h találunk magunknak nőt ?:D akk tessék:

2006os adatot találtam ebből ki szűrtem azokat akiket törvény szerint még nem lehet gerincre vágni v akiket már nem érdemes:

maradt kb 3.5 millió nő és erre 3.4 millió pasi tehát te azt állítod hogy ebből 245000 nő annyira nem élvezi mint te :D kérdés: akkor a 3.4 millió pasira jut 1050000 nő :D nem tudom :D ennyire szerintem nem állunk rosszul

amúgy 24 évesen ennyire értelmes vagy ?:P ügyes.. javasolnék neked vmit: forrás kritika suliban biztos hallottál már róla alkalmazd kérlek ..

19F

2011. febr. 10. 11:01
 19/55 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló a problémám. Viszont meg lehet oldani, ha csikló orgazmusod van. Mi pl. úgy szoktunk, hogy miközben a barátom ujjaz én a csiklómat izgatom, vagy orálisan és ujjaz. És aztán pedig én elégítem ki őt. tehát a közösülés is megvan. Így is nagyon jó tud lenni.
2011. febr. 10. 11:02
 20/55 A kérdező kommentje:
Csak annál a bizonyos barátomnál volt ez,aki nagyon tetszett külsőre...szó szerint őrjítő volt nekem külsőre..ránéztem és már ott végem volt...ezért nála volt olyan,hogy alig vártam,hogy nekem essen és kívántam is,de vele sem éreztem azt hogy hűűdejó..magát a látvánát kívántam,de az aktus akkorsem volt egy fenomenális érzés..
2011. febr. 10. 11:03
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!