Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vehetném rá a páromat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a páromat, hogy megengedje hogy kitapintsam a G-pontját?

Figyelt kérdés
A Barátom hallani sem akar ilyesmiről,pedig már többször rákérdeztem vagy utaltam rá...Biztos hogy jó lenne neki.Tudtok valami tippet?
2009. jan. 25. 10:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%
Hát én nem engedném. :)
2009. jan. 25. 11:14
 12/13 anonim ***** válasza:
59%
Már bocsi, de az én seggemben se turkáljon senki. :P
2009. jan. 25. 12:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia.

Nő vagyok,hetero,25 éves,8 éve egy férfival élek,4 éve házasságban.

Mi most ismerkedünk(pedig a szex nálunk a mai napig mindennapos FŐ esemény,és nincsenek tabuk) ezzel a fajta örömforrással,de az én irányomba.

1.Eddig még nem volt szükségünk segédeszközökre a saját testrészeinken kívül,tehát a vibrátor még hátra van...:)

2.Mindketten szeretjük az új dolgokat,újdonság volt az,mikor először a számba vettem a hímtagját,újdonság volt,mikor a mező zöld gyepén útközben megállva egy hatalmasat szexeltünk,újdonság volt,mikor először volt G-pont orgazmusom(eltelt fél év az első együttlétünk után,mikor először megtalálta),és újdonság volt,mikor a nyakam és a mellbimbóm ingerlésével eljuttatott a mennyországba...:)

3.Most számunkra ez az újdonság,még csak az "ismerkedési fázisban" vagyunk,de már egyre bátrabbak,fura,de nagyon-nagyon jó érzés...:)

4.Megkérdeztem a páromat róla,hogy mi lenne,ha ezt én is megpróbálnám neki,de ő azt mondta,hogy 40 éves,és 20 éve aranyere van,ezért neki ez nem lenne annyira kellemes,így maradjunk nálam,de állítása szerint az,hogy ennyire élvezem őneki teljes boldogság!

Próbálj meg beszélni vele a dologról,hogy mi a pontos baja vele,a "csak" nem megfelelő válasz!Sztem sem b.zis,és nem is gusztustalan,valamint nagyon jó lehet neki,tehát sztem egy próbát megérne,ezt próbáld neki elmondani!

2009. jan. 25. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!