Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vehetném rá a páromat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a páromat, hogy megengedje hogy kitapintsam a G-pontját?

Figyelt kérdés
A Barátom hallani sem akar ilyesmiről,pedig már többször rákérdeztem vagy utaltam rá...Biztos hogy jó lenne neki.Tudtok valami tippet?
2009. jan. 25. 10:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mármint te lány vagy és ő meg pasi?

Nem biztos, hogy ezzel kellene kezdeni, a legtöbb pasi az anális szextől írtózik - mármint ha ő a fogadó fél - mert az milyen már. Ennen főleg neveltetési okai vannak illetve zsigeri ellenállás.

Az olyan nők mint te valódi kincsek, mivel nagyon ritka, hogy valaki veszi a fáradtságot és ilyen nagy örömöt szeretne okozni a pasijának. Igazán irigylem a párodat.

Szerintem ne ezzel nyiss, csak finomabb anális játékokkal. Simogasd a popsiját, csókolgasd, stb... Idővel talán megengedi, hogy megújjazd, aztán egy ilyen alkalommal mondás nélkül is megkeresheted neki...

2009. jan. 25. 10:58
 2/13 anonim ***** válasza:
13%
Most ezt nem értem.. A barátodnak van G-pontja? Mert én úgy tudom hogy a fiúknak nincs..
2009. jan. 25. 10:59
 3/13 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ:)
2009. jan. 25. 11:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszoló vagyok utána néztem és tényleg van ilyen! Bocsánat. Ha hallani se akar róla szerintem ne erőltesd, max beszéljetek róla és egyszer hátha..
2009. jan. 25. 11:01
 5/13 A kérdező kommentje:
1 válaszolónak--->lány vagyok igen,és nem erőszakosan ragaszkodom hozzá,szóval nem csinálok hisztit meg semmit,csak megfordult a fejemben,mert úgy halottam hogy az elég nagy öröm a fiúknak.de hát nem erőltetem:)
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
hat nagyon keves ferfi szereti ha ott nyulkalnak. Az en parom eleg b..isnak tartja. Ha nem engedi a parod, akkor ne nyaggasd ezzel, mert ez nem olyan mindennapi. Mond el neki, miert szeretned es ha nem engedi, hagyd.
 7/13 A kérdező kommentje:
2.válaszolónak-->semmibaj:)és kösziszépen a gyors választ!
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Mellesleg ezt én sem hagynám..
2009. jan. 25. 11:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól sejtem a lány prosztatamasszírozással szeretné elvinni a fiút.

Hát ebben nincs tapasztalatom. Egy biztos, próbálkozhatsz többféleképpen, de ha látszik, hogy nagyon nem akarja, ne erőltesd tovább, mert megterheli feleslegesen a kapcsolatot.

Akkor inkább keress másik "fétist" - bár ez nyílván nem az, csak ritka.

De hogy konkrét tippet adjak: mondd neki, hogy ő is csinálhat veled vmit, amit szeretne és még nem merte elmondani. lehet h le fog esni az állad

2009. jan. 25. 11:03
 10/13 anonim ***** válasza:
82%

Én meg a legelső válaszoló vagyok. Mindenki azt csinál ami jól esik neki. Nekem egyszer volt részem abban, hogy egy nő ezt csinálta nekem és szánalmas, hogy egyesek csak azért nem hagynak valamit maguknak csináltatni, mert bizonyos csoportokban - aminek nem tagjai - azt csinálják és jaj akkor mi lesz.

Attól, hogy megujjaz a nőd, nem leszel b*zi. A b*zi, azaz homoszexuális jellemzője, hogy a saját neméhez vonzódik. Te a barátnődet szereted ugye? Tehát nem vagy az.

A férfiak feneke is tele van idegvégződéssel és hatalmas élmény tud lenni, ha nem görcsölne mindig mindenki azon, hogy ki a b*zi és mitől az.

Azoknak pedig akik azt mondják, hogy "én sosem engedném" azt üzenem: én engedtem és k*rva jó érzés volt. Sajnállak benneteket amiért ilyen korlátoltak vagytok, hogy "soha". Mert ha elismeritek, hogy féltek tőle, vagy csak óvatosan, akkor minden rendben van. De a kategorikus "soha" az egy más kategória.

Ja és legközelebb ugye puncit sem fogsz nyalni? Hiszen azt a leszbikusok csinálják, az olyan "leszbis". Te ugye nem nő vagy? Nahát, akkor ne tedd meg többször.

Lehet lepontozni.

2009. jan. 25. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!