Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyfarkú férfiak. Volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyfarkú férfiak. Volt már előnyötök a nagy méretből?

Figyelt kérdés
Nekem 18/14,5. Eszméletlen előnnyel jár. Nem tudom elképzelni sem ,hogy milyen lehet 14 centis, vékony farokkal az élet. Nekem számos előnyöm volt már, például legutóbb a méretem miatt lehettem beszálló egy párnál.
márc. 8. 10:35
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
70%
#24 túl nagyot hazudtál. Nincs ember akinek 7,5-8,5 centi széles lenne.
márc. 9. 09:43
 32/43 anonim ***** válasza:
70%
Az már lovardában is ritka!
márc. 9. 13:32
 33/43 anonim ***** válasza:
55%

24.

Jelentkezz a rekordok könyvébe légyszi. World no. 1 vagy az tuti a 8,5 cm szélességgel. 🤣🤣🤣

márc. 9. 14:10
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Az öklöm 8cm széles. Durva, hogy könnyebben tudnék megöklözni valakit, mint ő megdugni :D
márc. 9. 14:14
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Egy újszülött feje kb 10cm széles.
márc. 9. 15:31
 36/43 anonim ***** válasza:
55%

34.

Miért te elhiszed, hogy 7,5cm neki, + a makkja még nagyobb 8,5cm? 😂 Nem vagyok meleg, de ezt azért megnézném egy vonalzó mellett.

márc. 9. 18:19
 37/43 anonim ***** válasza:
58%

Pont ezért írtam :D

márc. 9. 18:42
 38/43 anonim ***** válasza:
28%

Jót mosolyogtam rajtatok gyerekek. Nem vagyok se bi, se homi, ezt azért jó előre szögezzük le. Egészséges hetero férfi vagyok feleséggel és gyerekkel.

De amiért hozzászólok ehez a kerdéshez az nem más, mint a 24-es hozzászóló. A hozzászólásból itélve teljesen hihető és életszerű. Azt is elmondom, hogy miért. Annó, mikor katona voltam, volt az ütegünknél egy bajtárs, akinek nyugalmi álapotvan kb kétszer akkora f.sza volt, mint nekem állva. A srác 165cm, és lehetett olyan 65kg, talán kicsit több. Azért az esti zuhanyzásnál, tisztálkodásnál nagyon feltünő volt. Így visszagondolva álva neki is ott lehetett, mint a 24-es hozzászólónak.

Szóval a hitetlenkedőkkel közlöm, hogy ritka lehet, de van ilyen.

márc. 9. 20:59
 39/43 anonim ***** válasza:
38%
#38 Te nem ugyanaz vagy mint a #24 hozzászóló? Mert mindketten 4,5 pipátok van
márc. 9. 21:07
 40/43 anonim ***** válasza:
55%

39.

Szerintem is ugyan az. Megerősíti saját magát. 😂

márc. 9. 23:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!