Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyfarkú férfiak. Volt már előnyötök a nagy méretből?

24.
Jelentkezz a rekordok könyvébe légyszi. World no. 1 vagy az tuti a 8,5 cm szélességgel. 🤣🤣🤣

34.
Miért te elhiszed, hogy 7,5cm neki, + a makkja még nagyobb 8,5cm? 😂 Nem vagyok meleg, de ezt azért megnézném egy vonalzó mellett.

Jót mosolyogtam rajtatok gyerekek. Nem vagyok se bi, se homi, ezt azért jó előre szögezzük le. Egészséges hetero férfi vagyok feleséggel és gyerekkel.
De amiért hozzászólok ehez a kerdéshez az nem más, mint a 24-es hozzászóló. A hozzászólásból itélve teljesen hihető és életszerű. Azt is elmondom, hogy miért. Annó, mikor katona voltam, volt az ütegünknél egy bajtárs, akinek nyugalmi álapotvan kb kétszer akkora f.sza volt, mint nekem állva. A srác 165cm, és lehetett olyan 65kg, talán kicsit több. Azért az esti zuhanyzásnál, tisztálkodásnál nagyon feltünő volt. Így visszagondolva álva neki is ott lehetett, mint a 24-es hozzászólónak.
Szóval a hitetlenkedőkkel közlöm, hogy ritka lehet, de van ilyen.

39.
Szerintem is ugyan az. Megerősíti saját magát. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!