Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyfarkú férfiak. Volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyfarkú férfiak. Volt már előnyötök a nagy méretből?

Figyelt kérdés
Nekem 18/14,5. Eszméletlen előnnyel jár. Nem tudom elképzelni sem ,hogy milyen lehet 14 centis, vékony farokkal az élet. Nekem számos előnyöm volt már, például legutóbb a méretem miatt lehettem beszálló egy párnál.
márc. 8. 10:35
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
64%
Vigyázz mert jönnek a kisfarkúak és elmondják, hogy ez már túl nagy és a 12 centi, 4 centi széles a tökéletes méret :D.
márc. 8. 10:37
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés úgy érzem, nem nekem szól a 15/4 centimmel. Én úgy érzem, hogy az én méretemmel azért nincs már olyan nagy gond, elégedett vagyok vele, de azért éreztem én is a csajok nagy részénél, hogy férne oda még bőven, pláne vastagságban. Cserében amit nagyon élvezek, hogy mikor rendesen felizgul, akkor nyomhatom bátran keményebben tövig, mert nem okozok fájdalmat vele. 18-20 cm-el már óvatoskodni kellene szerintem.
márc. 8. 10:45
 3/43 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon sok előnyöd lehet belőle, ha direkt „hirdeted”, így keresel szexpartnert. Mert így szűrten azok fognak megtalálni, akik nők és nagy faszt akarnak kipróbálni, vagy már tudják, hogy az a jó nekik, akik párok és nagy farkú beszállót keresnek, pláne, akik ebben a mostani kakkolddivatban vannak.

Sok hátrányod is lehet belőle, ha csak normál módon ismerkedsz, randizol lányokkal, mert sok az ágyadba kerülhet, akinek nem ízlik az ekkora méret.

márc. 8. 10:49
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
14,5 az körbe? Én nem tudom az enyém, csak azt hogy 5 széles, és 17 hosszú. Nagy előnyöm nem származott belőle eddig, csak dicsérték a nők akikkel voltam, akivel mostanában szoktam lenni neki is nagyon tetszik, viszont volt már akinek nagy volt és így nem volt jó a szex. Beszállóra olyat meg úgyse keresnek mint én mert amúgy viszonylag vékony vagyok, meg nem is túl jóképű. Más előnyt nem tudok egyébként elképzelni, azért ez nem olyan mint egy női mell, hogy ki lehessen rakni a kirakatba, hogy aztán mindenféle előnyhöz jussanak.
márc. 8. 10:52
 5/43 anonim ***** válasza:
80%
Mi az a kakkold? Kakiszex? Vagy Cuckold?
márc. 8. 10:57
 6/43 anonim ***** válasza:
100%
Miért érdekel hogy màsnak milyen előnye származott a nagy farka miatt ha neked is nagy van és profitálsz ebből? Örülj neki légy boldog vele. Ui: és ne is gondolj bele milyen lehet kis farokkal az élet 🤣🤦
márc. 8. 11:02
 7/43 anonim ***** válasza:
72%

4

Ki lehet tenni azt is kirakatba. Olyan gatyát kell húzni, alsó nélkül.

5

A kakkold olyan, mint amikor kiejted, hogy cuckold? Na, látod!

márc. 8. 11:07
 8/43 anonim ***** válasza:
77%
Rengeteg előny jön belőle ezért is tudtam 14 évesen elveszteni
márc. 8. 11:14
 9/43 anonim ***** válasza:
61%
Mi az a Cuckold? A fordító azt írja felszarvazva. De az mit jelent? Szarvat tesznek a fejükre dugás közben?
márc. 8. 11:16
 10/43 anonim ***** válasza:
32%

"Ezért is tudtam 14 évesen elveszteni"

Jó akkor én is azt hazudom 22 centisem van, és akkor lefeküdnek velem

márc. 8. 11:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!