Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyfarkú férfiak. Volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyfarkú férfiak. Volt már előnyötök a nagy méretből?

Figyelt kérdés
Nekem 18/14,5. Eszméletlen előnnyel jár. Nem tudom elképzelni sem ,hogy milyen lehet 14 centis, vékony farokkal az élet. Nekem számos előnyöm volt már, például legutóbb a méretem miatt lehettem beszálló egy párnál.
márc. 8. 10:35
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs mik az előnyök/hátrányok, mert 15 éves korom óta mindig is ekkora volt. Ennek már 20 éve. Szóval érted, nincs viszonyítási alapom.
márc. 8. 11:25
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
10-es nem azért tudtam elveszteni mert nagy a farkam hanem azért mert rengeteg önbizalmat adott és bele tudtam kezdeni egy párkapcsolatba anélkül hogy a kinézetemen vagy a méretemen kellene aggódjak :D
márc. 8. 11:27
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly kérdés? :D
márc. 8. 11:39
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 13cm körüli kis xar. Ezért se ismerkedtem soha.
márc. 8. 11:55
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

10

De itt nem a bemondáson van a lényeg, azzal úgyis hamar lebuksz. Arról van szó, hogy tudják, hogy nagy a farkad, mert látták, aki látta, az tovább mondta, eljutott egy olyan nő fülébe, aki a nagyot imádja, vagy még sose jutott neki extra méret, és végre bele akar ülni egybe. Egy 14 éves srácot szexre rávenni meg kb. olyan nehéz, mint alkoholistába belediktálni egy felest.

márc. 8. 12:08
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Soha senkit nem érdekelt, pedig az átlagosnak a nagyobbja. Van egy kis pocakod, meg egy kicsit félénk vagy, akkor már csak egyedül saját magadnak verheted. Nem találsz hozzá senkit.
márc. 8. 12:09
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

9

Te tényleg ilyen tehetetlen vagy, vagy csak trollkodsz? Ne a (nem tökéletesen működő) Google-fordítóba írd be, hanem a Google-keresőbe! Kidobja a szexuális fogalmat. Amúgy itt is van napi 3 cuckold-kérdés.

márc. 8. 12:10
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

16

Hát, azt nem mondtam, hogy amúgy nyilván azért az is feltétel, hogy ne légy randa, legyen meg mindkét lábad, ne legyen hájad, és ne pisild össze magad, ha egy nővel kell kommunikálni.

márc. 8. 12:12
 19/43 anonim ***** válasza:
78%
Rengeteg előnye van. Nekem 18/5. Egy centit sem adnék belőle, imádják a nők.
márc. 8. 12:33
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekem előny, hogy nem kell hatalmas autókkal és órákkal kompenzálnom.
márc. 8. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!