Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk! Ha egy meleg pasi van az öltözőben, akkor jobban takargatjátok magatokat?
Ha tudjátok hogy ott egy meleg pasi vagy látjátok rajta hogy az, akkor öltözéskor jobban takargatjátok magatokat, vagy ugyanúgy nem vagytok szégyenlősek?
Frusztrál a jelenlétük ilyen helyzetben? Kondi vagy uszoda öltözőben mondjuk

#8: Nem. Úgy értettem, hogy ne merjen rámmozdulni egy búza, mert azt nem értékelném. Nem akarok tőlük semmit, és egyáltalán nem normális, hogy egy férfi egy másik férfivel akar ismerkedni úgy, hogy nem biztos abban, hogy szintén az ő oriántációjába tartozik az illető. Mert bármennyire is nehéz felfogni egyeseknek a miniatűr agyával, az alap akkor is az, hogy egy férfi a nőkre gerjed és nem egy másik férfiutánzatra.
Az érzékeny lelkivilágomról meg csak annyit köcsögkém, hogy nekem nem azokkal a melegekkel van bajom, akik ezt maguk közt intézik és másokkal normálisak, hanem azokkal, akik emiatt különbnek, felsőbbrendűbbnek tartják magukat, vagy mindenáron dicsekedni akarnak azzal, hogy ők melegek. De úgy látom, neked is az a célod, hog az emberek a provokációitok miatt tényleg útálják a melegeket, mert akkor tudjátok csak sajnáltatni magatokat.
Na most lehet lepontozni.

Koliban egy szobatársam meleg.
Ugyan úgy láthat meztelenül mint bárki más és én is őt.
Egyébként járok szaunázni olyan helyen ahol ezt meztelenül lehet ott pasik és nők is vannak vegyesen és mindenki lát mindenkit meztelenül.
Nincs ebben semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!