Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hetero fiúk! Ha egy meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero fiúk! Ha egy meleg pasi van az öltözőben, akkor jobban takargatjátok magatokat?

Figyelt kérdés

Ha tudjátok hogy ott egy meleg pasi vagy látjátok rajta hogy az, akkor öltözéskor jobban takargatjátok magatokat, vagy ugyanúgy nem vagytok szégyenlősek?

Frusztrál a jelenlétük ilyen helyzetben? Kondi vagy uszoda öltözőben mondjuk

márc. 7. 17:57
1 2
 1/16 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Nem.
márc. 7. 18:03
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Oszt honnan kellene tudnia valakinek, hogy ki meleg meg ki nem? xD
márc. 7. 18:13
 3/16 anonim ***** válasza:
63%
Nem érdekel. Pont annyira nem, mint a pride. Leszarom hogy b.zi.
márc. 7. 18:15
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom nem. De az nem jelenti hogy szeretném hogy nézze, vagy hogy köcsög vagyok. Még senkiről nem tudtam meg amúgy hogy az, akivel öltöztem.
márc. 7. 18:20
 5/16 nb2019 ***** válasza:
92%
Nem szoktam vizslatni a többieket hogy "na vajon ki lehet meleg". Megtörölközök, felöltözök, megyek a dolgomra.
márc. 7. 18:28
 6/16 anonim ***** válasza:
50%
Nem. A probléma akkor van, ha kiderül hogy meleg, mert például a tudomásomra akarja hozni. Amúgy meg a normális melegekről nem lehet tudni hogy azok, nem kérkednek vele.
márc. 7. 18:33
 7/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem én a öltözőbe nem nézek rá kb senkire csak gyors átöltözöm, ha meg ráérek akkor vagy a telóm nyomom vagy egy ismerősömmel beszélek
márc. 7. 19:24
 8/16 anonim ***** válasza:
62%

"Amúgy meg a normális melegekről nem lehet tudni hogy azok, nem kérkednek vele."

Vigye sírba az infót titokként, hogy ne zaklassa fel a lelkivilágodat? Őszintén kérdem, hogy így értetted-e.

márc. 7. 20:51
 9/16 anonim ***** válasza:
85%

Honnan tudnám, hogy aki mellettem öltözik az meleg-e? Az ilyen Whisperton félék nemigen járnak ilyen helyekre.

Ha meg megnéz az nem érdekel. Csak ne másszon rám. Tartsa tiszteletben, hogy én heteró vagyok.

márc. 7. 21:51
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem
márc. 8. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!