Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk! Ha egy meleg pasi van az öltözőben, akkor jobban takargatjátok magatokat?
Figyelt kérdés
Ha tudjátok hogy ott egy meleg pasi vagy látjátok rajta hogy az, akkor öltözéskor jobban takargatjátok magatokat, vagy ugyanúgy nem vagytok szégyenlősek?
Frusztrál a jelenlétük ilyen helyzetben? Kondi vagy uszoda öltözőben mondjuk
márc. 7. 17:57
2/16 anonim 

válasza:

Oszt honnan kellene tudnia valakinek, hogy ki meleg meg ki nem? xD
3/16 anonim 

válasza:

Nem érdekel. Pont annyira nem, mint a pride. Leszarom hogy b.zi.
4/16 anonim 

válasza:

Gondolom nem. De az nem jelenti hogy szeretném hogy nézze, vagy hogy köcsög vagyok. Még senkiről nem tudtam meg amúgy hogy az, akivel öltöztem.
5/16 nb2019 

válasza:

Nem szoktam vizslatni a többieket hogy "na vajon ki lehet meleg". Megtörölközök, felöltözök, megyek a dolgomra.
6/16 anonim 

válasza:

Nem. A probléma akkor van, ha kiderül hogy meleg, mert például a tudomásomra akarja hozni. Amúgy meg a normális melegekről nem lehet tudni hogy azok, nem kérkednek vele.
7/16 anonim 

válasza:

Nem én a öltözőbe nem nézek rá kb senkire csak gyors átöltözöm, ha meg ráérek akkor vagy a telóm nyomom vagy egy ismerősömmel beszélek
8/16 anonim 

válasza:

"Amúgy meg a normális melegekről nem lehet tudni hogy azok, nem kérkednek vele."
Vigye sírba az infót titokként, hogy ne zaklassa fel a lelkivilágodat? Őszintén kérdem, hogy így értetted-e.
9/16 anonim 

válasza:

Honnan tudnám, hogy aki mellettem öltözik az meleg-e? Az ilyen Whisperton félék nemigen járnak ilyen helyekre.
Ha meg megnéz az nem érdekel. Csak ne másszon rám. Tartsa tiszteletben, hogy én heteró vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!