Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek,vajon meleg dolog-e ha szex közben a feleségem a mellbimbóimat -az én kérésemre- csipkedi,csavargatja,körmözi,és ez nekem jól esik?Maszti közben magamnak is csinálom,mert olyan jó!
Figyelt kérdés
nov. 27. 05:19
1/10 anonim válasza:
Nem az. Ha pasival csinálnád,akkor lenne meleg dolog
2/10 anonim válasza:
Mazohista vagy.
Ilyet keresek csak nőben!
3/10 anonim válasza:
Nekem még a pasi anal se meleg dolog amíg nővel akarod 🤷♀️
4/10 anonim válasza:
Dehogy is! Nekem is szokta szopogatni, nyalogatni, harapdálni
5/10 anonim válasza:
A mellbimbó a nőknél és a férfiaknál is erogén zóna, nincs azzal semmi gond, ha szereted izgatni
6/10 anonim válasza:
Ismerek egy ilyen férfit, azt élvezi, ha erősen rászorítok a bimbójára. Ő mondjuk biszex, de nem emiatt, szerintem ez normális vágy lehet mindkét félnél. Neki konkrétan vannak arról is fantáziái, hogy kipróbálná pasival, csak még nem mert lépni.
9/10 anonim válasza:
Ezek szerint ezzel nem vagyok egyedül. Ettől függetlenül sosem hittem magamat melegnek. Mondjuk a párom nem tudja olyan jól izgatni, mint én magamnak. De még ettől sem leszek meleg, mert közben nőkre gondolok, és nem férfiakra. Egyébként írták is, hogy mindkét nemnél erogén zóna.
10/10 anonim válasza:
9-es és kérdező akkor már hárman tuti vagyunk. De nekem a fenekem is szokta nyalni, ujjazni és felcsatissal meg bªszni, még sem vagyok meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!