Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A közös masztizást miért tagadja le minden fiú és kezeli meleg dolognak?
Több haverral is vertem ki közösen anno. Azonban pont a héten olyan szituba keveredtem amiben ez feljött és a másik szereplő kb úgy állított be mintha kitalálnám, meg hazudnék... Holott még arra is emlékszem -de nem mondtam el - hogy apró farka volt fitymaszűkülettel.
Nem értem a hárítását. Miért? Megjegyzem többen is a társaságban szintén mondták, hogy nekik is volt ilyesmi gimiben. Azaz még az se volt, hogy kilógna a sorból vagy kínos vagy ilyesmi. Csaja se volt ott.
Nekem edző táborban is volt közös maszti, gimiben is 1-1 haverral, stb. Ettől nem leszek meleg. Nem egymásét vertük hanem együtt. Kanosan belefért. Nem értem miért kell letagadni. Ti hogy vagytok ezzel?
Megjegyzem nekem a meleg/bi srácokkal sincs bajom. Sőt talán egyszer bele is mennék valamibe ha úgy alakulna hogy lenne lehetőség, de ez nem is vonzalom miatt hanem max kíváncsiság, hogy milyen. Mert bár nem izgat fel egy férfi teste mégis érdekel miként reagálna a testem/agyam. De ez mondjuk szerintem teljesen mellékes a kérdés szempontjából.
Szerintem nincs ezzel gond,én is megkérdeztem a volt barátomat, hogy csinált-e ilyet és bár nem könnyen, de bevallotta hogy igen.
25l
Szégyelli. Mert majd lemelegezik. Nekünk általánosba ez ment. Meg kié szőrös, mekkora, stb. Nem ettől leszel meleg...
Ahogy volt ilyen amúgy táborban is tök random srácokkal 16 évesen nekem. Azt gondolom csak azért szégyelli mert sokan ész nélkül azonnal ítélkeznek. Dolgozik rajta a politika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!