Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meleg vagyok vagy sem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés
Sziasztok egy 20 éves meleg srác vagyok. Tavaly elött oktoberben lefeküdtem egy sráccal, az volt az első alkalmam. Én voltam az aktiv ő a passziv, és szex közben nem éreztem semmit olyan semmilyen volt az egész, a vége felé még egy kis undorom is volt már. Utána rá egy hétre furcsa dolog történt, ami addig még sose elkezdtem fantáziálni arról, hogy milyen lehet lánnyal csinálni, és felállt egy kicsit. Az után egyre többet történt ez és egyre jobban kanos lettem a gondolattol végül elkezdtem rá maszturbálni is. Onnantól kezdve ez egyre többet és többet volt. Egyre többet kezdtem el fantáziálni lányokról és maszturbálni rájuk. Olyan merevedéseim és élvezésem voltak és vannak még eddig soha míg fiukra csináltam. Teltek a hetek és egyre jobban a lányokra gondoltam a fiukra meg egyre kevésbbé, sőt egyre inkább undorral gondoltam rájuk. Kb 3 hónapja már hogy csak lányokra gondolok, áll verem és élvezek el és fiukra semmi. Probáltam fiukra de vagy lelankad mikor át váltok a lányokról vagy fel sem áll rájuk. Mi történik velem?

márc. 7. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Fantáziálsz, mint minden 12 éves. Majd kinövöd...
márc. 7. 14:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden ujdonság felizgat
márc. 7. 14:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ki is próbálhatnád egy lánnyal, és akkor kiderül. Biszexuális emberek is vannak a világon.
márc. 7. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:
57%
Meggyógyultál
márc. 7. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!