Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen? (Bővebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Én általánosságban az életben olyan ember vagyok, aki nem szereti követni a szabályokat, aki szereti saját maga kézbe venni és irányítani a dolgokat. Olyan, aki nem szeret kötött lenni valamihez vagy valakihez és inkább maga oldja meg a dolgokat egyedül. Viszont szexuálisan meg pont az ellentéte. Szexben pont az izgat, ha valakinek a kérését kell teljesítenem, ha valakire kell hagyatkoznom. (Szubmisszív)

Miért lehet ez az ellentét?

Nő vagyok egyébként

tegnapelőtt 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Ez a legjobb párosítás szerintem
tegnapelőtt 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Egy átlagos nő ilyen.🤷‍♂️
tegnapelőtt 16:51
 3/9 StevenUp ***** válasza:
34%
Mert nő vagy. Ne értsd félre, nem pejoratívan értem, csupán tényként közlöm. Ahogy a férfi a kalandot keresi, mert férfi a nő a biztonságra törekszik. És egy nő akkor érzi biztonságban magát ha egy nagy erős hím oltalmában lehet.
tegnapelőtt 16:53
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Teljesen rendben van ez, ne aggódj :) Csípnélek :P
tegnapelőtt 16:55
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Ez nem újkeletű dolog, ez így van rendjén.

1* olvastam, hogy külföldön a (felső)vezetők azért mennek dominához, mert így vezetik le azt a stresszt, hogy nekik keménynek kell lenniük a munkahelyükön a kollégáikkal szemben (is), ami sokukat azért zavar is, így mennek dominához.

Tehát nálad is ez a helyzet, persze kulturált formában értve.

tegnapelőtt 16:56
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
A szexuális igények nem függnek össze a személyiséggel ne keresd az okot hanem inkább éld meg mert erre vágysz . ( amúgy semmi probléma nincs veled )
tegnapelőtt 17:29
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Nincs ezzel semmi gond. Bár őszintén megmondom, én úgy tapasztalom, hogy a legtöbb nőnél ez csak egy duma, és valójában egyáltalán nem ilyenek.
tegnapelőtt 17:39
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :)

2,3: lehet van benne valami de én ezzel nem teljesen értek egyet. Vannak szubmisszív pasik is, a szexuális vágyakat szerintem nem lehet nemileg bekategorizálni

6: attól mert okot keresek még élvezem, en aggódj :)

7: hát nálam nem duma az biztos, nem tudom mi van a többi nőnél

tegnapelőtt 17:44
 9/9 StevenUp ***** válasza:
0%

ma 17:44

Kivételek mindig vannak, de ettől még ez a leggyakoribb típusa a nőknek, amit te képviselsz

tegnapelőtt 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!