Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házas férfi vagyok… mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfi vagyok… mint sokunknak nekem se működik a házasságom… Miért van az, hogy két féle nő létezik aki szintén szeretőt keres? Az egyik azonnal akar találkozni a másik soha. Kettő között miért Nincs? Miért nem lehet lassabban ismerkedni?

Figyelt kérdés

2023. jún. 5. 16:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

Talán mert azok a nők, akik szeretőt keresnek, vagy ténylegesen szexelni akarnak, vagy csak gondolkoznak rajta, és nem merik meglépni. Én is voltam ebben a cipőben, és nem akartam hosszabban ismerkedni, hanem azonnal a lényegre térni. Beszélgetni, programot csinálni, stb lehet a férjjel is, nem pazaroltam volna erre a szabadidőm, az kellett, amit otthon nem kaptam meg.

39N

2023. jún. 5. 17:00
 2/20 anonim ***** válasza:
30%
Ez elég egyszerű...aki olyan gerinctelen senkiházi, mint amilyen te is vagy, az azonnal találkozni akar és nem érdekli a megcsalás ténye. Akiben van tartás és gerinc, annak egy házas ember szóba se jöhet, és nem akar találkozni. A kettő között mégis hogy. Ki akarna ismerkedni egy házas férfival, most komolyan?
2023. jún. 5. 17:01
 3/20 anonim ***** válasza:
58%

2.: Na most aztán rendbe tetted a világot, ugye? Azt hiszed, hogy innentől, most jól megmondtad szép napod lesz.

Nem célom megértetni veled, de adok esélyt: a magad nevében tudsz egyedül dönteni és élni. Másokra nincs ráhatásod, ahogy másnak se rád. Nem tudod a kérdező min megy keresztül és miért. Te meg idejössz ezzel a nagy dumával?

2023. jún. 5. 17:17
 4/20 anonim ***** válasza:
58%
Hú, 2-es, de jó hogy nem ismerlek!
2023. jún. 5. 17:29
 5/20 anonim ***** válasza:
31%
Milyen undorító válaszok, szóval akinek csak független férfi jöhet szóba, azt máris jó, ha nem ismered. Taps-taps.
2023. jún. 5. 17:33
 6/20 A kérdező kommentje:

3# Köszönöm…

Írtam is

2023. jún. 5. 17:33
 7/20 A kérdező kommentje:

Tényleg olyan nagy kérés hogy ne azonnal akarjon ágyba menni valaki,

Hanem szépen ismerjük meg egymást? Férfi vagyok én is vágyok rá de könyörgöm legyen valami párbeszéd előtte… ilyen nőre vágyok

2023. jún. 5. 17:48
 8/20 anonim ***** válasza:

1# vagyok, írtál is, de inkább itt válaszolok.

Persze egy minimális ismerkedés kell hogy legyen, hogy alapvetően bejön-e a másik. Kis levelezés, képcsere, és max 1 ismerkedős randi az oké. De mivel egy ilyen jellegű kapcsolatnak fontos része a szex, ezért az egyik legfontosabb, hogy az hogy működik, mennyire van meg az összhang. Ha esetleg nem jó, az jobb, ha minél előbb kiderül, és nem megy el feleslegesen 3-4 hét az ismerkedéssel. Na nem győzködni akarlak, nyilván tudod, hogy neked hogy lenne a megfelelő (meg gondolom burkoltan kereső célzattal is írtad ki), csak az indokokra világítok rá. :)

2023. jún. 5. 17:58
 9/20 A kérdező kommentje:

1# nagyon kedves vagy… köszönöm!

Lett volna pár kérdésem privátba :)

2023. jún. 5. 18:14
 10/20 anonim ***** válasza:

Szia. Írj nyugodtan privátban, ha szeretnél :)

28/N

2023. jún. 5. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!