Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek kicsi a farka, az hogy dolgozza fel, hogy a legtöbb tininiek is nagyobb farka van?
Figyelt kérdés
Akinek 13 alatt van. Tény, hogy a pénisz átlag nő, szóval a fiataloknak alapból nagyobb, mint a 40-50-es korosztálynak. Az átlag így is olyan 15, akkor a fiataloknál 1-2 centivel valószínüleg nagyobb. Szóval akinek 13 centi annak szembe kell néznie azzal a tényel, hogy egy átlag 16-18 évesnek 3 centivel nagyobb van.
Milyen érzés? Mennyire bánt títeket?
ma 11:38
1/6 kis kolbász válasza:
Engem speckó totál hidegen hagy kinek nagyobb a 🍆-a.
Ilyen egyszerű ez.
2/6 anonim válasza:
Hát én nagyfarkú fiatal pasi vagyok. Engem már két pár is be akart szervezni harmadiknak. Az egyikbe bele is mentem. Ott jól múködött a kapcsolat, hiába volt nagyon max átlagos a pasi farka, de inkább átlag alatti kicsivel. Én tényleg csak egy "szexbaba" voltam. A pasit nem zavarta, ő szervezett be. Mindkét nővel akartam a apasi nélkül, egyik sem ment bele.
3/6 anonim válasza:
Megint terjeszted itt a tévhiteidet ? Te így ráérsz ? 😂
4/6 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz utolsó?
ma 12:39
5/6 anonim válasza:
Szerintem te ne sajnálj le senkit mert még egy 12 centis farkú férfi akiben van egy kis vér hamarabb kap puncit mint te aki itt írogat ki folyton farok kérdéseket meg terjeszti hogy a fiataloké nagyobb.
6/6 A kérdező kommentje:
Ez a harmadik kérdésem szexuális témában, egyik sem a farok méretről szólt. Miért baj, ha valaki terjeszt valamit, ha az igaz?
ma 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!