Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok akik csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik csak házasság után vesztették el?

Figyelt kérdés
Én még szűz vagyok 21 évesen, és csak házasság után szeretném elveszíteni. Ti mit gondoltok erről? Pozitívum?
jan. 18. 20:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
25%
Hülyeség. Negatívum.
jan. 18. 23:53
 12/21 A kérdező kommentje:
10-es A vallás és személyes meggyőződés is közre játszik.
jan. 19. 11:47
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
Mi a személyes meggyőződésed ha lehet tudni akár priviben?
jan. 19. 11:58
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
Ha érted a vallásod tanítását, és elfogadva mellette döntesz, akkor személyes meggyőződésed lesz ;)
jan. 19. 12:04
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
Ha vannak is ilyen emberek azok valószínűleg nem a szexualitás rovatot fogják böngészni - vannak annyira prűdek, gátlásosak, hogy minden fúj ami szex.
jan. 19. 13:47
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

vallásos vagyok, templomba járó, és itt vagyok - mert a szexualitás nem prűdség kérdése.

megértettem azt,a mit az egyházam tanít, és szívesen vagyok ebben meggyőződésesként jelen.

Bárki, aki erről beszélni akar, állok elébe, s magam is beszélek erről.

Azt is vallom Szent Pállal, hogy bármit megtehetsz, de nem inden válik üdvödre. Szabad akaratod van, s megteheted azt is, hogy nem foglalkozol Istennel.

jan. 19. 13:52
 17/21 anonim ***** válasza:
52%

#16 na ez egy szimpatikus megközelítés, ilyennek kellene lennie minden hívőnek. Higgyen ha ő hinni akar, de elfogadni ha valaki meg nem.

Sajnos viszont sokan nem így fogják fel. Önkéntes hittérítőt játszanak, s prédikálnak, vélt erkölcsi magaslóról győzködnek másokat.

jan. 19. 20:56
 18/21 anonim ***** válasza:
59%

Én várok, igen!

25F

jan. 19. 21:29
 19/21 anonim ***** válasza:
32%

#18:

Mert kénytelen vagy. Az a nap sosem fog eljönni.

jan. 20. 00:13
 20/21 anonim ***** válasza:
37%

#19:

Te már csak tudod😉

Amúgy az ilyen IQ-bajnokokat, mi motiválja, hogy ilyeneket írjanak le?

jan. 20. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!