Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok akik csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik csak házasság után vesztették el?

Figyelt kérdés
Én még szűz vagyok 21 évesen, és csak házasság után szeretném elveszíteni. Ti mit gondoltok erről? Pozitívum?
tegnap 20:27
A kérdező szavazást indított:
Igen, én házasság után vesztettem el
Nem, én nem tartottam meg magam a jövendőbelimnek
14 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%
Nekem eléggé tetszik ez a hozzáállás.
tegnap 20:29
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem egyrészt nem ettől többé vagy kevésbé értékes egy nő, másrészt szívás, ha esküvő után derül ki, hogy nem illetek össze szexuálisan.
tegnap 20:35
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
#2 Igazad van. A szex nem mindenkivel jó. Aki ezt így gondolja, az naiv és csalódni fog.
tegnap 20:37
 4/11 anonim ***** válasza:
27%

igen, esküvőig vártam, sosem bántam meg.

nincs olyan, hogy összeillik-e, mert aki a másikat akarja boldoggá tenni a gyönyörben, az nem ezzel foglalkozik

48/F

tegnap 20:43
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező: hitbéli vagy egyéb okból gondolod így?
tegnap 20:46
 6/11 anonim ***** válasza:
25%
#4 Hülyeség. Kis farokkal nem teszel boldoggá például. Korai magömléssel nem teszel boldoggá. Ujjak/nyelvvel nem teszel boldoggá.
tegnap 20:46
 7/11 anonim válasza:
28%
Pozitívum. Én olyan barátnőt szeretnék, aki csak házasság után szeretné elveszíteni.
tegnap 21:22
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
6-os: tehát ahhoz méred, hogy ő mivel tesz téged boldoggá, nem azt nézed, te mivel tudod. Itt van a nézőpont közötti különbség ;)
tegnap 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Az emberek többségének abszolút negatívum lesz! Nem akar a többség a házasságig (akár éveket) várni vele. Ebben partner egy valláskárosult, vagy pszichésen aszexuális lesz.
tegnap 22:21
 10/11 anonim ***** válasza:
De vallásos vagy kérdező?
tegnap 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!