Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztény lányok akik házasság előtt vesztették el a szüzességüket olyannal akivel már szakítottak, mennyire bántátok meg?
Bár nekem még nem volt barátnőm, de jól szemlélteti hogy vélekedek mostanság erről:
nézd: én a feleségemet úgy ismertem meg, hogy gyülekezetbe járt és Jézusról beszélt nekem, én akkor semleges állásponton voltam ezzel kapcsolatban, inkább voltam tartózkodó, de azt tudtam, hogy az ismeretlenekkel való szex az nem oké. (1 komoly kapcsolatom volt, több év hosszan)
Ellenben ő 11 fiúval lefeküdt, volt amelyik seggebe is kúrta, egész suliban diszkózott és fürdött a fiúk flörtjében, meghívták mindenféle piára, és ha olyan volt az extazyt sem vetette meg.
Az Ige tükrében a testünk a Szent Szellem Temploma, a hitvesi szeretkezés szent és Istent dicséri, minden szex ami házasságon kívül van tehát előtte vagy azon kívül van paráznaság, ami bűn, vagyis a büntetése halál. Jézus ezt is elhordozta. Megvallod neki és Ő megbocsájtja, Ő a szívek vizsgálója, nem fog érte kárhoztatni, nem izgulj. Visszacsinálni nem tudod, de pont jól rámutat az eseted arra, hogy azt azt hittem Ő lesz az nem mindig igaz, ezért kellene magunkat az esküvőig megtartani tisztán. Hogy ez mennyire működik a gyakorlatban? Általában semennyire. Ezt kellene tenni? Igen. A férjednek ezt az ajándékot már nem fogod tudni odaadni. Ő nem csak pár hónapig lesz veled mint az a barátod akivel voltál, hanem életed végéig. Nem ez Isten legjobbja, de azért ne csüggedj, még sok szép élményben lehet együtt részetek.
# 4:
Magyarország ,a keresztény ország...
Hát persze... :DDD
Kérdező:
Nincs ebbe semmi baj.
Ne bánj semmit ,e miatt.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!