Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek a melegekrol?
Otthon mindenki azt csinál amit akar. Ezenkívül a melegekkel nincs bajom, a kis bu zikat, akik felvonulnak az utcán meggyilkoltatnám.
Amíg két azonos nemű nem nyalja falja egymást az utcán, addig nem érdekel. Én sem csinálok ilyet az aktuális barátnőimmel. Az intimitás két emberre tartozik, nem a világra.
Dehogynem csinálnk rendezvényeket. Gondolj csak az éhségmenet/békemenet duettre, sőt régen a PArádé konkrétan a melegfelvonulás útvonalán ment, épp annyira lezáratva a várost.
Amúgy én minden rendezvényt utálok, mert antiszoc vagyok, viszont legalább éppen annyira utálom a heterokat, mint a homokosokat, szóval én vagyok a legkorrektebb :)
Nekem sincs amúgy bajom velük, szóval házasodjanak, kaphassanak gyereket is(megfelelő körülmények közt).
A melegek nagy része amúgy jellemzően nem Pride-párti és nem szeretné utcára vinni a melegségét. Ez nem a homokosságról szól, hanem az exhibicionizmusról.
Hát nem is tudom. Otthonukban bármit csinálhatnak.
Pár idióta van akik parádén ökörködnek meg mindenféle abnormalitást is le akarnak tuszkolni a többiek torkán, amolyan provokálásképpen (Biblia lehugyozása - nem vagyok vallásos, de ezt nem kellene), csupasz seggel végigvonulás a parádén.
De akiket igazán utáok azok a politikusok akik a melegekkel kapcsolatban próbálnak szavazót nyerni (mndegy, hogy erőltetetten mellette - SZDSZ, vagy keményen ellene MIÉP, FKGP állnak) nem egészséges a politia "mindent-vagy-semmit" hozzáállása.
A nyílvános nyalifalit én heteróknál sem tartom túl etikusnak, szóval melegeknél sem.
Még nem láttam élőben csókolózni sem két meleget,párokat sem. Azt hiszem semleges lenne a reakcióm,picit megbámulnám,mert még nem láttam ilyet..de nem ítélkezem,vannak sokkal rosszabb dolgok és fontosabbak is az életben. :)
De azok,akik már túlontúl megjátsszák,hogy ők melegek,elvannak maguktól szállva,na azokat nem bírom.
Meg azok a zenészek aki tehetség híján kijátszák a meleg-kártyát és rögtön van pár rajongójuk, főleg a ballib médiában "milyen bátor!"
Amúgy a melegekkel szembeni legjobb kritkákat a South Park készítette. A melegek minden rétege szerepel:
A kissé művészkedős Meleg Al bácsi
A bizarr, de amúgy egész normális Furkó
A beteges (Saddam) és a nagyon langyi (Michael?)
És az undorító gusztustalan, direkt provokálós is (Garrison)
"kis bu igyerek nonek oltozik...ha ugy jol erzi magat csinalja..."
Ja, látszik mennyire elfogadó vagy. :D Csak mondod, mert ettől érzed magad felvilágosult értelmiséginek. Ha a gyereked meleg lenne, te akadnál ki a legjobban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!