Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem vesztette el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem vesztette el értékét a párkapcsolat, házasság?

Figyelt kérdés

Elég felszínesek a mai emberek. Ha valami meg nem működik egy kapcsolatban akkor könnyebb eldobni merthogy 1000 másik csaj meg pasi van helyette. Én egy 5 év múlva megállapodnék, gyerekek, férj, de a mai világban nem ez a megszokott. Plusz a házasságban sem tudok hinni már, mert rengeteg olyat hallottam már ahol csalják egymást a felek. Az ilyenek miért házasodnak ha tudják hogy félrekef*lnek úgyis? Nem erről szól a házasság.

20/L

2014. okt. 28. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Rossz társaságban vagy, rossz helyről szerzed az információkat és nem utolsó sorban: miért befolyásolja a te döntéseidet hogy a többiek/többség mit csinál?

Ha én értékes kapcsolatot szeretnék, és találok egy hasonló gondolkodású embert, akivel szeretjük egymást nagy ívben teszünk rá, hogy akár a 7 milliárd él mint a rovar, közösül, züllik, ökörködik. Az én életem, a mi életünk a mi döntéseink függvénye. Nem érdekes, mit hallok, vagy milyen szennyet borít ránk az internet.

2014. okt. 28. 10:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindenki a saját sorsának kovácsa. Mindegy mit látsz vagy tapasztalsz másoknál, ott a lehetőség, hogy te másképp csináld. Például apám elhagyott minket amikor kamaszodtunk, sőt egy rakás ismerősnél volt hasonló szitu. Ennek ellenére semmit se szeretnék jobban, mint majd a leendő gyermekemnek a lehető legjobb apja lenni. Megadni neki azt amiben nekem nem volt részem.

Szóval elég ha kitalálod mit szeretnél és találsz hozzá valakit, aki hasonlóképp gondolkodik és támaszod lesz.

2014. okt. 28. 10:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát hogyne, mindenki felszínes csak te nem, ó Szent Szűz Mária.
2014. okt. 28. 12:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Elég szar az értelmezőképességed kedves 3-as, nem mondtam, hogy mindenki felszínes.
2014. okt. 28. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon is jó a szövegértelmezésem. Ha bajod van, nyilván te nem tudsz fogalmazni. Ezt írtad: ,,Elég felszínesek a mai emberek'' Igen, én mai ember vagyok és nem felszínes. Különben is ironikus mikor egy 20 éves szinte gyerek, mondja, hogy bezzeg a mai világ... Te nyilván hatalmas élettapasztalattal rendelkezel, hogy ennyire képben vagy a régi dolgokkal. Elárulom, hogy régen is voltak ugyanúgy félrelépések, de az asszony nem számított embernek és nem ő választotta a férjét, nem volt szerelem, romantika, csak kötelesség feladata a szülés, mosás, takarítás és a férj kielégítése, elviselése minden formában. Egy alárendelt személy volt a nő. Hatalmas bűnnek számított a válás, így inkább együtt maradtak és tűrt a nő.
2014. okt. 28. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!