Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem vesztette el értékét a párkapcsolat, házasság?
Elég felszínesek a mai emberek. Ha valami meg nem működik egy kapcsolatban akkor könnyebb eldobni merthogy 1000 másik csaj meg pasi van helyette. Én egy 5 év múlva megállapodnék, gyerekek, férj, de a mai világban nem ez a megszokott. Plusz a házasságban sem tudok hinni már, mert rengeteg olyat hallottam már ahol csalják egymást a felek. Az ilyenek miért házasodnak ha tudják hogy félrekef*lnek úgyis? Nem erről szól a házasság.
20/L
Rossz társaságban vagy, rossz helyről szerzed az információkat és nem utolsó sorban: miért befolyásolja a te döntéseidet hogy a többiek/többség mit csinál?
Ha én értékes kapcsolatot szeretnék, és találok egy hasonló gondolkodású embert, akivel szeretjük egymást nagy ívben teszünk rá, hogy akár a 7 milliárd él mint a rovar, közösül, züllik, ökörködik. Az én életem, a mi életünk a mi döntéseink függvénye. Nem érdekes, mit hallok, vagy milyen szennyet borít ránk az internet.
Mindenki a saját sorsának kovácsa. Mindegy mit látsz vagy tapasztalsz másoknál, ott a lehetőség, hogy te másképp csináld. Például apám elhagyott minket amikor kamaszodtunk, sőt egy rakás ismerősnél volt hasonló szitu. Ennek ellenére semmit se szeretnék jobban, mint majd a leendő gyermekemnek a lehető legjobb apja lenni. Megadni neki azt amiben nekem nem volt részem.
Szóval elég ha kitalálod mit szeretnél és találsz hozzá valakit, aki hasonlóképp gondolkodik és támaszod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!