Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem szeretnék dominához járni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnék dominához járni hogyan találhatnék egy férfi dom-ot? lányként nem akarok dominához járni...

Figyelt kérdés
jan. 12. 20:33
1 2
 11/17 cinderella_ ***** válasza:

Szó szerint így van, ahogy írod. 😅 Átjön az írásodból a hangsúly. Azon kacarászok. 😅

jan. 12. 22:45
 12/17 anonim ***** válasza:
11 örülök hogy mosolyt csaltam az arcodra :)
jan. 12. 22:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Azért legyünk őszinték, ti nők is csak 2015 óta vagytok ilyen nagy bdsm "szakértők", amióta megjelent A szürke ötven árnyalata.:)

Smpixien is az összes nő Christian Grey-t keresi személyesen.:)

A kérdező is rámírt privátban, hogy ő mindenben benne van. Voltak már lányok akikkel találkoztam innen az oldalról. Ők is azt mondták, mindenben benne vannak, de valójában semmiben sem voltak benne. Csak látták a filmben, hogy az milyen jó lehet, és nem esett le nekik, hogy a valóság az más, mert ott fizikálisan is érzed amit csinálnak veled.

A 2-es voltam.

jan. 12. 23:11
 14/17 cinderella_ ***** válasza:

Én a mai napig nem láttam a filmet. 🫣 Pont a pasi miatt, engem nem ültet a képernyő elé.

Ez az elképzelés szerintem valótlan.

jan. 12. 23:31
 15/17 anonim ***** válasza:
49%

A kérdés úgy hangzik mintha kötelező lenne dominához járni.

#7 azért férfi oldalról ez egy picit más. Ha egy nővel - ésszerű kereteken belül - uralkodhatunk, akkor alap, hogy meg lesz dugva.

Na jó, ha a szolga kifejezetten kérné a dugást, akkor tűrtőztetném magam addig amíg ki nem érdemli :)

jan. 13. 10:43
 16/17 anonim ***** válasza:

#7 Nem mindenkinek ennyit jelent a bdsm. Részemről egyáltalán nem jelent problémát a teljesen szex mentes együttlét sem. Vannak akik szeretik elválasztani a szexet a bdsm szeánszoktól, mert őket csak a fenekelés érdekli, vagy csak a kötözés stb. Szerintem nincs ezzel semmi gond.

Abban egyetértek, hogy a többség éretlen és alkalmatlan az ilyen jellegű együttlétekre, tartalmazzon az akármilyen elemeket is. De ez nemtől független, persze megértem, hogy a másik oldalra nincs túl nagy rálátásod és nem is igazán érdekel a nők hozzáállása ezen a téren. Viszont szerintem nincs kevesebb férfi divat dom, mint amennyi női divat szub lett itt az elmúlt években.

jan. 13. 12:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Itt is találhatsz domot

48/F/D

jan. 13. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!