Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék dominához járni hogyan találhatnék egy férfi dom-ot? lányként nem akarok dominához járni...
Figyelt kérdés
jan. 12. 20:33
2/17 anonim válasza:
Nem mindegy mire keresel. Azért a bdsm elég széles terep.
6/17 A kérdező kommentje:
légyszi ne trollkodjatok télleg nem tudok találni és egy csomó párkapcsolatba is bele fogtam. vagy titkoltam hogy milyen ágyaim vannak és nem tudtam magam kiélni vagy ha elmondtam le betegeztek és elhagytak nő kéntmeg télleg nem akarok dominához járni mert nem komfortos
jan. 12. 21:52
7/17 anonim válasza:
Smpixi bár ott a domoknak az a bdsm h ki költöznek kicsit. Megcsapkodnak és megdugnak
N
8/17 cinderella_ válasza:
"Megcsapkodnak és megdugnak"
😅🤣🫢🤣🤣
9/17 anonim válasza:
8 de hát most nem ott az a bdsm kultúra.
Csak arra használják hogy gyors ingyen punci de lövések nincs miről szól az egész
Sok lett a divat dómocska
Aztán kész húspiac van már
1 sub lányra rá ír vagy 60-80 magát domnal mondó valami
És litániában írják hogyan kurnának szét
10/17 anonim válasza:
Jah és napi 2 levelet tudsz írni ha nem vagy vip
Szóval sok megsértődik és elküldése a büdös halál fszara mert nem írtá vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!