Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most valami beszólás féleség volt?
Figyelt kérdés
Egy munkahelyi "pót szilveszteren" voltunk. Az asszony exe is ott volt egy új lánnyal. És pasikörben azt ecsetelte a csávó, hogy milyen jó szexuálisan az új csaja, meg hogy ebben meg abban még az asszonynál is jobb. Tiszta gáznak éreztem a szitut, ti hogy reagáltatok volna?ma 10:19
1/14 anonim válasza:
Ez egy szimpla bunkóság volt, de abból elég nagy.
2/14 A kérdező kommentje:
1
Ez valóban így van, de miért csinálta, vagy mit akart ezzel?
ma 12:45
4/14 A kérdező kommentje:
3
Hogyan?
ma 12:52
5/14 anonim válasza:
Bent azonnal figyelmeztettem volna, hogy ezt most azonnal hagyja abba, és kérjen bocsánatot, ha nem tette volna, akkor kint megvárom és szétb*sztam volna a bunkó fejét.
6/14 anonim válasza:
Én visszaigazoltam volna hogy amikor összejöttem a csajjal akkor tényleg nagyon béna volt mert az exektől nem tanult semmit, és az ex ek az új nőjét valamikor nagyon régen én is pakolgattam tőlem tanulhatott ezt azt😉
7/14 A kérdező kommentje:
6
A feleségem pont hogy nem volt béna, ez egy kis település mondjuk úgy hogy jó hírneve volt, nem a pasik száma miatt, hanem ugye itt mindenki tud mindenről. Ez az exe is eddig inkább "áradozott" róla.
ma 13:31
8/14 anonim válasza:
Az nem baj de a fentebb említett dumával ponthogy az exét aláztad volna szarrá.
9/14 A kérdező kommentje:
8
Az oké, de egyértelmű lett volna hogy nem igaz, az új csaját sose láttuk, nem környékbeli.
ma 13:49
10/14 anonim válasza:
De ha egyértelműen mindenki tudja a nődről hogy jó az ágyban akkor így automatikusan magát járatta le az exe. A célja ezzel a beszólással lehet csak annyi volt hogy zavarba volt vagy az új nő előtt mondta direkt mert lehet féltékeny lett az új nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!