Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a nök 40 felett jobban vágynak a szexre?
Figyelt kérdés
Ez így van, vagy csak addigra kevésbé szoronganak a témától és azért hisszük ezt, mert nyíltabban beszélnek róla?tegnapelőtt 14:05
1/13 anonim válasza:
Emberfüggő de nálam igy van. Szerintem a gyerekek nagyok és több idő jut másra. Igy szexre is plusz rengeteg új vágyam lett és jobban élvezem mint valaha.
2/13 anonim válasza:
Igaz. Legtöbben akkor vannak a topon.
4/13 anonim válasza:
Igaz, de lehet, csak azért, mert eddigre a házastárssal már alig van szex.
5/13 anonim válasza:
Nem érzem hogy többet igényelném mint húszon évesen. Amikor kedvünk van/ időnk csináljuk most is ugyan úgy
6/13 anonim válasza:
35 évesen azt mondom hogy felfelé ívelő pályán vagyok. Sokkal szabadabban és jobban élem meg a szexualitasom. Nem tudom mi lesz 40+osan..
Úgy fogalmaznék hogy huszonévesen feszes voltam, mostmeg fesztelen.
😁
8/13 anonim válasza:
Lehet igy van csak már találnék egy ilyen 40es Nöt....
43/F
9/13 anonim válasza:
40 főlőtt még igen, 50 fölőtt viszont már hallani sem akarnak róla.
Az én párom 53 éves, és bő 2 éve már hozzá sem nyúlhatok, pedig vékony, csinos, bomba teste van.
10/13 anonim válasza:
Embere válogatja. Van a ki 70 fölött is szexel.
Meg a pároktól is, hogy addig milyen volt a kapcsolatuk, hogy még tényleg szeretik e egymást vagy megszokásból vannak egymással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!