Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétis férfiakhoz kérdés?
Figyelt kérdés
Meg kérem a hülye kommentektől legyetek szívesek kímélni, nagyon köszönöm!
Lábfétis pasik, szoktátok mondjuk egy hosszú munka nap után, csajod hazaérve a lábbeliét pl sportcipőjét, szandálját, zokniját is leveszed? vagy ez hülyeségnek számít?
febr. 6. 22:44
A kérdező szavazást indított:
Igen, szoktam levenni a csajom lábáról a lábbeliét!
Volt már ilyenben részesülnöm.
Nem szoktam levenni róla a lábbeliét..
20 szavazat
2/11 anonim 

válasza:

Nekem még nem volt párkapcsolatom, de szívesen megtenném neki, ha lenne és kapna egy talpmasszázst is.
3/11 Misike21 

válasza:

Minden belefér normális körülmények között . Minden megbeszélés kérdése :)
4/11 anonim 

válasza:

Én a lábakért vagyok oda, nem a cipőkért😁
5/11 anonim 

válasza:

Szoktam neki kényezteti midenhogy meg ő is engem a lábával.
6/11 anonim 

válasza:

Én is szoktam barátnőmét, abszolút. Most volt egy szerencsés hármasozásunk, mert a harmadik, aki fiu volt ő is lábfétises volt.
7/11 anonim 

válasza:

Igen volt már egypárszor ilyesmi, bár nekem lábfétis mellett konkrét cipőfétisem, meg kisebb mértékben zokni fétisem is van. A cipőjét gyakran leszoktam venni, bár mostanában gyakorlati okokból is előfordult ez, mert az új cipője az egyik lábán valamiért kicsit szorul és nehezebben jön le róla, ettől függetlenül tetszik ez is. Illetve amúgy nálunk a BDSM is bejátszik és olykor van, hogy cipőben kötözöm meg és amikor meg van kötözve veszem le a cipőjét. A zokniját nem szoktam soha levenni. Sőt a zokni amit tegnap felvett iszonyatosan bejött rajta, amit jeleztem is felé, meg tettekkel is éreztettem vele (ha érted mire gondolok ;)) és bár külön nem kértem tőle, de hogy nekem kedveskedjen ma estig is magán hagyta.
8/11 anonim 

válasza:

Én nem szoktam levenni, mert nem csicska vagyok, és a lábak izgatnak, viszont imádom utána puszilgatni, és érezni az illatát a páromnak.
Előre leszögezném a kétkedőknek, és a fanyalgóknak, hogy: Nem, nem büdös, hanem csak picit izzadt, és neki a talpa tisztább igényesebb, mint az átlagnak a szája. A sarkán a bőr olyan, vagy szebb, puhább, mint másnak az arcán. Szóval, ez azért igényesség kérdése is.
9/11 anonim 

válasza:

Én azt gondolom, hogy inkább meg kellene tanulni helyesen írni, mielőtt kérdést teszel fel. A fogalmazási hiányosságokat el lehet nézni, de a helyesírás az intelligencia alapja. A kérdésedre ennyit lehet válaszolni, a többi az szót sem érdemel...
10/11 anonim 

válasza:

Az még haggyán, hogy leveszem a cipőjét de amilyen illat megcsapja az orromat na az az igazán felbecsülhetetlen egy lábfétises számára.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!