Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért vagyok még gombás mert még sosem kezeltem?
Kb masfel eve van feher folyasom, kellemetlen szaggal. Ha elmennek nogyogyaszhoz es ki kezeltetnem elmulna vegre?? ha nagyon alaposan tusfurdovel kimosom magam akkor viszont egy fel napon at nincs, de aztan megint elojon😭 viszont azt mondjak hogy a gomba orulten viszket, nekem nagyon ritkan szokott csak pedig a gomba elvileg kibirhatatlan
ja es soha tobbet nem szexelnek gumi nelkul!!
ugye elmulik ha kezeltetem?😭segitsegg, van egy fiu akivel mar le akarok fekudni de szegyellem elotte ezt, oke, ha alaposan kimosom elotte, akkor nem lesz, de akkoris😭
Muszáj orvoshoz menned vele, mert ha tényleg gomba, és így szexelsz, akkor a fiú is elkaphatja.
Egyébként is ajánlott évente egy látogatás a nőgyógyásznál a mindenféle szűrések miatt. Kérlek, ha a szexhez elég érettnek érzed magad, akkor legyen benned ennyi felelősségtudat.
30N
de ha gumit huz nem vedi meg az esetleges gombatol?..
ha nem, akkor le se fexek vele, nem akarom a szaromat masra is atadni
ma 23:02
Jobb lenne ha nem kísérleteznél. Rossz fényt vetne rád. Gumival se szexelj amíg nem múlik el.
Nekem fiatalon lett péniszgomba betegségem , úgy hogy előtte kb: 2 éve nem voltam együtt már a volt barátnőmmel és azután sem , senki mással .
Valószínűleg , akár egy ajtó kilincs megfogásakor is a kezemre kerülhetett a fertőző gomba betegség , majd elmentem vizelni , megfogtam a farkamat és már is ott volt a fertőzés .
Azóta ha nyilvános WC - ben végzem el a kis dolgomat , akár a nagyot , előtte mindig kezet mosok !
Ráadásul ez a gomba betegség nálam úgy 2 évente újból kialakul , tehát visszatérő probléma , hiába kezelem ki alaposan magamat ...
45 F .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!