Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segítség valaki tapasztalt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség valaki tapasztalt már ilyet?

Figyelt kérdés
Tehát a barátom pénisze vérzett aktus közbe ,nekem mikor be tette fájt nem voltam szerintem eléggé nedves ,ki vette és vérzett neki,nem tudom mi lehet nagyon aggódók érte ,olvastam hogy fityma megreped ha ez is akkor be gyógyul hamar és utána lehet ugyan úgy aktus vagy mit csináljunk, mostmár nem fáj neki és mem is vérzik

ma 00:25
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Kidörzsölte neki, mert nem voltál nedves. Semmi baja nem lesz, nyugi.
ma 00:29
 2/4 A kérdező kommentje:
KOSZONOM!!!! Megnyugtattàl ,de akkor nem lehet fityma repedés ? Hirtelen csináltunk ,nekem is fajt mikor be tette ,eddig nem volt ilyen mármint h vérzett volna,de nagyon aggódók érte és o is megijedt 🥺
ma 00:33
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

"de nagyon aggódók érte és o is megijedt 🥺"

Nézd a jó oldalát: legközelebb majd figyel arra, hogy legyen előjáték.

ma 01:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Mindig szokott lenni,de most napokig nem láttunk egymast és olyan helyen voltunk ahol nem tudtuk volna… kívántuk egymast..tudom így vissza gondolva butaság volt így,és igen tanultunk ebből a hibából,de remelem nem lesz baja és csak tenyleg az történt amit az előző válaszoló irt !
ma 01:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!