Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kifulladok szex közben, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifulladok szex közben, hogy lehetne ezen gyorsan javítani?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 12:10
 1/10 anonim válasza:
62%
Kezdj el futni járni vagy valami egyéb állóképességfejlesztő sportot. Pár hét alatt már sokkal jobb lesz az eredmény.
tegnapelőtt 12:11
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Sportolj, növeld az állóképességedet, fogyj le.
tegnapelőtt 12:13
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Elsősorban fel kellene keresned egy kardiológust.
tegnapelőtt 12:16
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
Fogyj le.
tegnapelőtt 12:21
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Ha van súlyfelesleg, azt le kell adni. Kis kardiózás, az állóképességed javítása amire szükség lesz. Ez nem fog azonnal megoldódni, de érdemes elkezedni, már csak az egészséged miatt is. Mi a párommal együtt leadtunk összesen 30 kilót. Sokkal jobb így minden, a szex is.
tegnapelőtt 12:30
 6/10 Eric Griffin ***** válasza:
50%
Kúrjál oxigénmaszkban. Lehet 1-2 nő még élvezné is ahogy leveszed és mondod: "én vagyok az apád"
tegnapelőtt 12:43
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Apa én vagyok a Lukead
tegnapelőtt 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne szexejj tobbet
tegnapelőtt 13:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is a kardiológust javaslom. A fulladás oka lehet szívritmuszavarra, szívizomgyengeségre vagy a szívburokban felgyülemlett folyadékra visszavezethető tünet is.
tegnapelőtt 13:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Sport - ez segít az állóképesség javításában, de abban is ha túlsúlyos vagy. Attól aki a 4.-re csak úgy tud felmenni lépcsőn hogy a fél tüdejét kiköpi attól az ágyban sem várható túl lendületes teljesítmény.
tegnapelőtt 13:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!