Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akit izgat a cuckold,honnan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit izgat a cuckold,honnan szerveztek rá férfiakat,és mik a feltételek nálatok?

Figyelt kérdés

Minket is izgat,de kezdök vagyunk ebben,kétszer voltunk már hármasban idegen férfivel nyaralás alatt,de itthon még nem sikerült szerveznünk.

Nálatok a Férj be szokott szállni a szexben,vagy csak végignézitek ahogy a Feleséget megcsinálják,vagy akár eljátszadozik a beszálló farkával?

tegnapelőtt 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Szívesen lennék a beszálló.
tegnapelőtt 10:19
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
A férjem nem száll be, sőt jelen sem lehet. A feltétel annyi, hogy legyen 17cm vagy nagyobb, és bírja sokáig! Aki a saját örömét nézi csak, az dugja otthon a feleségét! Ide azért jön, hogy nekem jó legyen és én 2-3 órán át szeretem. Van két olyan pasi aki ezt teljesíti is, más esetben két pasit szoktam hívni. Ha a pasi(k) végzett, kezet csókolhat és távozhat. Kb ennyi.
tegnapelőtt 10:24
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
2 - szegény férjed... nagy hárpia lehetsz.
tegnapelőtt 10:41
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Tinderen kell keresni. Airbnb-n 15 ezerért már van lakás egy éjszakára akár Pesten is. Aztán mehet a menet.
tegnapelőtt 10:46
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Engem tinderen találtak meg.
tegnapelőtt 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:
39%

3

Irigykedsz kismajom? 😄

tegnapelőtt 11:18
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Mi többesezni szoktunk. Anno próbáltuk a netről, katasztróóóóóóófa volt, annyi kamus és idióta, kritikán aluli figura jelentkezett hogy két hét után feladtuk. Lementünk egy swingerbe, szinte svédaasztalról lehet válogatni azonnal face to face 100% kamumentesen. Nem kell semmit szervezkedni, adott a hely, az idő csak válogatni kell.
tegnapelőtt 13:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Tinderröl próbáltuk de igen,sajna sok fura jelentkezö volt,marad akkor valamelyik Swingerklub,hátha...
tegnap 09:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a csók és a hajhúzás tabu minden más mehet
ma 08:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!