Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyire gyakori a görbe pénisz?

Mennyire gyakori a görbe pénisz?

Figyelt kérdés

Eléggé lefelé görbülő péniszem van és frusztrál az ismerkedésben, holott nagyon fiatal vagyok. Mennyire gyakori az ilyen jelenség? Mit lehet kezdeni vele? Műtéten kívül milyen lehetőségek vannak?

18/f

jan. 2. 23:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Az a ritkább, ha valakinek egyenes. Nem számít, ha kicsit görbe. Nincs más módja a kiegyenesítésnek, csak a műtét. De arra csak akkor lehet szükség, ha extrém a görbület, nem ha kicsit ferde.
jan. 2. 23:45
 2/15 anonim válasza:
70%
Ezt nem lehet tudni. Az enyém pl szinte teljesen egyenes.
jan. 2. 23:55
 3/15 anonim válasza:
91%
Nekem is görbe. Balra és lefelé is görbül. Amikor annyi idős voltam mint te, akkor engem is baromira zavart. De soha egyetlen lánynak sem jelentett problémát, max elcsodálkoztak amikor először látták és megjegyezte egyik-másik, hogy nem látott még ilyet. Funkcionálisan meg soha nem jelentett gondot. Elvileg csak műtéttel lehet változtatni, de nem biztos, hogy nem görbül vissza utána és pár centivel rövidebb is lesz a beavatkozás után, úgyhogy csak extrém esetekben javasolt, amikor a funkcióját sem képes ellátni.
jan. 2. 23:56
 4/15 A kérdező kommentje:
A méretével meg vagyok elégedve, közel 20 cm, viszont az hogy ennyire görbe lefelé az nagyon frusztrál. Olyan a görbülete mint egy banán.
tegnapelőtt 00:07
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem a lefele álló kényelmetlen. Kevés ilyennel találkoztam.
tegnapelőtt 00:33
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is íves, de szerencsére nem lefelé. Szerintem amúgy nem gyakori, de nem tudom mert hetero vagyok.
tegnapelőtt 01:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én makkom van mikor a hasamhoz ér ha áll a görbület miatt,a páromé jobb oldalra ívelő nem kicsit de pont így szeretjük egymást!

Nyugi kérdező, nem azon múlik semmi,hogy milyen görbe a farkad!

tegnapelőtt 05:30
 8/15 anonim ***** válasza:

Enyém is lefelé görbe, full mereven is max csak előrefelé áll, ha épp a talpamon állok, de inkább lefelé akkor is.

Ránézésre nem vonzó, viszont az egyenessel szemben némely pózban könnyebben, jobban ingerli a G-pontot. Pl kutya, vagy hátulról misszionárius pózokban a legtöbb nőnek orgazmusa szokott lenni, olyanoknak is, akiknek azelőtt mással úgy nem volt soha, hiszen a görbület miatt sokkal jobban nyomja, ingerli a hüvely mellső falat, a G-pontnál.

39/F

tegnapelőtt 06:41
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és nem kellett műteni. Semmi értelme. Funkcionál tökéletesen, csak meg kellett tudni tanulni jól kihasználni a látványból hátrányos, de élvezetből erős előnyeit!

#8 voltam.

tegnapelőtt 06:43
 10/15 sandrisbp ***** válasza:
100%
Biszex pasi vagyok. Szerintem pl. az oldalra görbülő farok nagyon-nagyon szexi is tud lenni, a felfelé göbrülő meg egyenesen gyönyörű. Az enyém unalmasan egyenes. Mondjuk a lefelé görbülő nekem nem igazán tetszik esztétikailag, de ha már a számban van, semmi baj nincs vele :). Eszedbe ne jusson megoperáltatni. Jó úgy, ahogy van. Az a csaj, vagy pasi, akinek esetleg emiatt nem kellesz, annyira hülye, hogy nem érdemli meg a ráfodított energiát.
tegnapelőtt 07:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!