Származhat hátrányom abból, hogy a fitymám csak közvetlen a makk mögé megy, nem tudom hátrébb húzni, hogy teljesen kisimuljon?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 15:09
1/4 anonim válasza:
Semmi baj vele, ha a makkod pereme alá tudod húzni. (Miért kellene teljesen kisimulnia?)
2/4 A kérdező kommentje:
Láttam videóban, hogy a pasinak teljesen hátralehet húzni. Ebből gondoltam talán nekem is úgy kellene
tegnapelőtt 15:23
3/4 anonim válasza:
Igen, van akinek olyan hosszú és laza a fitymája és a fitymafék, hogy teljesen hátra tudja húzni és kisimul neki. De ezt nem minden fiú tudja megcsinálni, például én se. Attól még nincs semmi baj a tiéddel, ha minden más tekintetben jól működik.
4/4 anonim válasza:
Baj nincs vele feltétlen, lehet így is szexuális életet élni. Persze, a legidealisabb ha teljesen kisimul, kicsit talán többet érzel, nincs vele annyi baj, nem szorul óvszerben, de ez abszolút preferencia kérdése. A tied is teljesen jól használható, főleg ha neked így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!