Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Megrepedhet a makk? El kéne...

Megrepedhet a makk? El kéne mennem orvoshoz?

Figyelt kérdés

5 napja történt, hogy maszturbálásnál elélvezéskor “megrándult” a makkom, olyan érzésem volt mint ha az egész makkom szétdurranna, nagyon fájt. Azután a heréim furcsán megereszkedtek és nagyobbnak is tűntek, de az igazi furcsaság másnap kezdődött, ugyanis a péniszem extrém módon elkezdett összehúzódni, úgy mint mikor a hidegben összemegy, de nem volt hideg és sokkal jobban, nem is gondoltam, hogy a péniszem így összetud menni, azon pánikoltam, hogy eltűnik a hasfalamban. Ez az állapot órákon át tartott, majd kicsit jobb lett, viszont a makkomban azóta is van egy kis szúró fájdalom. Másnap ugyancsak összement a péniszem, és a heréim is nagyobbak voltak, attól fértem/félek, hogy rossz a vérellátása, és elhal le kell vágni. Ez az összehúzódás már nem olyan extrém és tegnap erekcióra is képes voltam, de továbbra is jobban összehúzódik mint szokott, a heréim teltebbek mint szoktak, és a szúró fájdalom is megmaradt. Tapasztalt valaki hasonlót? Mi lehet ez? Kratom teának (amit fogyasztok) lehet hozzá bármi köze?

22/F

tegnapelőtt 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Érdemes elolvasni, talán lehet nem kellene fogyasztani.

Egyébként a problémának tuti semmi köze hozzá. A helyedben, mivel mi csak találgatni tudunk, beléd nem látunk, így javasolnám az urológia felkeresését. A doki valószínűleg kikérdez, megtapogatja a heréket, ultrahangozhat is, de lehet beutal teljes hasi és here ultrahangra.

tegnapelőtt 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
Húú de gyorsan tiltottak,nem önszántadból nem lehet priben írni.
tegnapelőtt 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hogy megsérült a makkom, utána vagy 2 hónapig fájt és érzékeny piros volt kicsit. De magátol begyogyult nem csináltam semmit.
tegnap 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!