Milyen változást vettél észre a makkodon, mióta fedetlenné vált?
Figyelt kérdés
Kérdésem azokhoz szólna, akik vagy hátrahúzva hordják a fitymájukat, vagy metélték őket kamasz korukban/után.jan. 2. 16:36
1/4 gabcsi válasza:
A bőr felszíne erősebb lett, selymesebb tapintású. Szárazabb, tisztább érzés. Szex közben a fityma hiánya nem okozott gondot, sőt élvezetesebb, hosszabban elnyújtottá vált az ejakuláció előtti szakasz.
2/4 anonim válasza:
Valóban selymes, jó érzés megfogni. Én nem érzem rajta, hogy "száraz" lenne. Kissé ráncos, de az a sok merevedéstől és összehúzódástól nem is lehet lankadtan is tükör sima. Nem érzem, hogy "dörzsölné" a boxer. Sőt azt nem értem, másokét miért dörzsöli, ha az enyémet nem?
3/4 anonim válasza:
Valoban ellenallobb lett a bor rajta, es kicsit mattabb, de igy sokkal jobb erzes nem cska szex de nap kozben is
4/4 anonim válasza:
Tisztább,szárazabb,szagtalan,tényleg jó érzés megfogni.
Pedig mikor kezdtem hátrahúzva hordani(több,mint 15éve),ezeket nem gondoltam volna.Ill.azt sem,hogy nem akarom visszahúzni már soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!