Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyire gyakori a görbe pénisz?

Mennyire gyakori a görbe pénisz?

Figyelt kérdés

Eléggé lefelé görbülő péniszem van és frusztrál az ismerkedésben, holott nagyon fiatal vagyok. Mennyire gyakori az ilyen jelenség? Mit lehet kezdeni vele? Műtéten kívül milyen lehetőségek vannak?

18/f

jan. 2. 23:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Enyhén balra görbül az enyém. A nyílegyenes szerintem ritkább, és valóban szexibb egy görbülő farok.

Amíg nem olyan görbe, hogy az gondot okozzon a szex során, addig nem kell vele foglalkozni

jan. 3. 08:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Eddig azt hittem csak nekem görbül lefelé . Engem is zavar hogy mereven is olyan mint a banán. Emiatt nem is merek ismerkedni .17 f
jan. 3. 09:01
 13/15 anonim válasza:
Nekem is lefelé ívelt, szerintem a legtöbb férfinek nem egyenes mereven.
jan. 4. 03:13
 14/15 anonim válasza:
Nekem teljesen egyenes, semmi görbület nincs benne.
jan. 4. 08:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Sokaknak görbül erre vagy arra a merev pénisze, amivel nem sokat lehet kezdeni azon túl,,hogy elfogadja és megszokja az ember. Van amelyik azért lett mereven görbe, mert mindig azonos pozícióban - többnyire lefelé - helyezkedett el és merevedett meg az alsónadrágban. Ennek következménye, hogy a barlangos testek felveszik azt a formát és helyzetet, alsó nélkül is úgy, abba az irányba duzzadnak meg. Azokat hosszú idő alatt, ellenkező irányban elhelyezve, valamennyire sikeresen lehet korrigálni.

Megjegyzem, a legtöbb barátomat vagy ismerősömet, akiknek görbén áll fel, nem zavarja.

jan. 4. 14:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!