Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire lehet gyakori a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet gyakori a férfiak ellen elkövetett szexuális zaklatás?

Figyelt kérdés
Nők elleni szexuális zaklatásról gyakrabban lehet hallani. Nekem is meséltek már női ismerősök szexuális zaklatásról, anyukámat is zaklatták már szexuálisan az utcán 21 éves korában, de az mennyire elterjedt, hogy nők zaklatnak szexuálisan férfiakat?
jan. 2. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:
62%

Férfiak szoktak férfiakat ami szintén elég gusztustalan.

Idősebb, vagy rámenősebb ronda nők is képesek ilyenre, de átlagos, szép nők ittasan is csinálnak hasonlót.

Régen ugye a családon belüli erőszakot (nem feltétlen szexuális erőszak), nem vették komolyan. Manapság ugye már jobban figyelnek erre. Ilyenkor nem csak bántalmazásról lehet szó, vagy nemi erőszakról, hanem molesztálásról is. Amikor a részeg feleség hazamegy és a férjét kezdi molesztálni azt sokkal kevesebben tartják erőszaknak, persze fordítva meg mennyire elítélik...

A férfiak büszkébbek és nem annyira mernek erről beszélni a büszkeségük miatt.

Pedig ez is tud komoly probléma lenni.

jan. 2. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul, de könnyebb kivédeni és legtöbbször nincsenek következményei. Velem is megtörtént, hogy egy csaj (bár tudta, hogy házas vagyok, gyerekeim vannak) akaratom ellenére megfogta a farkam, a combom, stb és közben mondta, hogy így-úgy dugjam meg, ezt meg azt csináljak vele, stb. Leállítottam, röhögtem rajta, nem éreztem magam áldozatnak, pedig fordított esetben ha én ugyanazt csináltam volna vele, akkor elvitt volna a rendőrség.
jan. 2. 15:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Engem még mondjuk mikor bulizni jártam, nagyon sokszor. Fogdosás, szóbeli is, meg pár elég dagadt csaj rám volt kattanva sokáig, és még üzenetekkel is bombáztak, pedig elég nyilvánvalóan kifejeztem, hogy nem akarok semmit. Meg volt egy idősebb kolléganőm még régebben, az is fogdosott minden lehetséges alkalommal, meg még folyton a szexre is terelte a témát. De valahogy nem érzem a késztetés, hogy ennyi év után menjek feljelenteni őket.
jan. 2. 16:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!