Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odaadnád az összes pénzedet egy olyan prostituáltnak aki olyan földöntúli élvezeteket ad amire senki más nem képes? (Nem egyszerre értem hanem alkalmanként de végeredményben a szabad jövedelmed nagy részét apránként és
Figyelt kérdés
család alapítás nem lenne mert az pénzügyileg már nem férne bele)dec. 31. 05:50
2/9 anonim válasza:
Pénzügyileg ennél sokkal tudatosabb vagyok.
4/9 anonim válasza:
Tuti, hogy nem!
🤔
Én a faxveréshez is úgy állok hozzá, hogy gyakorlatilag könnyű pénzt keresek azzal, hogy egy prosti helyett én elégítem ki magamat.
😛🤑😜
5/9 anonim válasza:
Azt a húszezer forintot nem sajnálom tüle.
6/9 anonim válasza:
Több, mint 50 milliót adjak neki oda?! Hülye lennék.
8/9 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy egy prosti olyat tudna. Pláne, ha szakadt kinézetű utcai prosti, ronda, még fel sem állna neki a bré. Bár igaz, eddigi életemben egyedül én voltam az aktív. Egyedül én rajtam múlt minden. Azt, hogy van egy punci, ennyit tud a nő. A prostituáltak tudnak mást is?
9/9 A kérdező kommentje:
Itt is ritka az igazán jó szakember
dec. 31. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!