Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kiszámoltam kb 34 napja volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszámoltam kb 34 napja volt az utolso szexualis aktusom a menstruaciom viszont kb 1-1,5 kesik Vettem ma egy Xepil tesztet aminek a dobozán az volt hogy barmelyik napszakban?!

Figyelt kérdés

Gondoltam ennyi ido utan mar csak kimutat valamit

Ahogy kivettem a vizeletbol 30mp utan azonnal megjelent a negativ kontrollcsik es a további 3-5-10 percben sem valtozott

Akkor ez fixen negativ? Fogitabit szedek egyebkent csak a parom elment bennem az adott aktus kozben?!

dec. 29. 20:35
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsanat nem irtam oda , hogy a mensi 1-1,5-2 hete kesik
dec. 29. 20:35
 2/8 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Negatív, nem vagy terhes. Fogamzásgátlót is szedsz. Akkor?
dec. 29. 20:44
 3/8 A kérdező kommentje:

A tabletta sem 100%

A menstruaciom nem jott meg

A hasam alja gorcsolget

Bocsanat hogy kerdest tettem fel

dec. 29. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem estél teherbe
dec. 29. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha normálisan alkalmazod a készítményt (nem ment a hasad, bevetted időben, nem szedtél antibiotikumot vagy más, a felszívódását gátoló gyógyszert) akkor NEM vagy terhes!

Az viszont érdekes, hogy a megvonásos nem jött meg ennyi idő múlva sem... Keresd fel a nőgyógyászod.

dec. 29. 21:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Ami meg a tesztet illeti: REGGEL kell megcsinálni un. középsugaras vizeletből (kiengedsz egy kicsit, majd a "nagyjából" ami közben jön abból végzed a tesztet).
dec. 29. 21:30
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem volt tabletta kihagyás viszont 2 hetig erosen kohogtem es meg voltam fazva akkor 4-5 napig enyhe halvány vérzest lattam a papiron

Majd kovetkezo heten jott volna a mensi , azon a heten vegig fájdalomcsillapítót szedtem bolcsessegfogra de egyik sem utotte a tabit megneztem

A “mensis” hetemen a tabi utolso 1-2 napjában reggelente volt egy ket halvány folt a wc papíron de ennyi

dec. 30. 13:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen , koszonom ma reggel csinaltam egy predictor tesztet is reggeli vizelettel o is negativ lett!:)
dec. 30. 13:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!