Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, örültök hogy nektek nem kell a péniszetek
mérete miatt aggódnotok?
41/72 A kérdező kommentje:
Maradjunk annyiban, hogy mindkét nemnek megvannak a maga problémái. Mindenesetre a gyakorin igen sűrűn az instamacák után csorgatják a nyálukat a hímek, és valljuk be, az átlag csajok nem így néznek ki. Akkor azok is eláshatják magukat?
dec. 28. 19:59
43/72 A kérdező kommentje:
Viszont ez azt bizonyítja hogy a témával kapcsolatban igazam van. Miért, a nők nem azokra a férfiakra csorgatják a nyálukat akik jól néznek ki? Dehogynem. Az átlag csajok pedig határozottan jobban néznek ki mint az átlag férfiak.
Akkor most elhozom neked a megváltást, drága felebarátom!
MŰTTESD MAGAD NŐVÉ!!!
Olyan hetyke kis puncit meg cicit kapsz, amilyet a természet sose alkot, és élheted az életed boldogan! Ha a faxt nem szereted, akkor legyél leszbikus, mi sem egyszerűbb. Ebben a szép, mlbtq+ világban mi sem egyszerűbb! Minden előny, tulajdonképpen a hátrányok, úgy mint menstruáció és terhesség nélkül!
Mi tart vissza?? A te szilikoncsöcsöd is pont ugyanúgy készül és annyiba is kerül, mint a csajoknak. Kivéve, ha pszichológus javasolja a nemváltást, akkor ingyenes.
Hajrá!
dec. 28. 20:07
45/72 A kérdező kommentje:
Csak az nő aki annak születik.
Másik megoldás a halál. Soha többé nincs gond semmire. Még az is lehet, hogy igazi nőnek születsz újjá!
dec. 28. 20:18
47/72 A kérdező kommentje:
Egyértelmű hogy megnyertem ezt a vitát.
#41 Itt teljesen más a téma. Nem az, hogy nőnek vagy férfinek jobb lenni, hanem hogy irigyek - e a nők, hogy a férfiaknak van farka. Te irigy vagy, hogy nekem van puncim? Mi előnyöm származik belőle? Az életben egy férfival voltam, aki a férjem, szülhettem én meg a három gyerekünket (ami nem volt vicces), munkába nehéz lesz visszaállni, mert ki vesz fel egy 3 gyerekes anyát? Pont semmire nem mentem soha a puncimmal meg a mellemmel, nem is fogok, vagy ha valahol előnyömre válna, oda biztosan nem fogok menni, mert egy tisztességes ember vagyok. Az egyetlen ember, aki az előnyét élvezte a férjem. Munkába is diplomát meg szakmai tapasztalatot kértek ezek a gyökerek, ha tudtam volna, hogy csak a bugyimat kell letolni, hogy helló, nekem puncim van, ide kérem szépen azt a gyógyszerkutató analitikus állást. Vagy szerinted elcsesztem az életem, és lehettem volna titkárnő, akit csak azért tartanak állásban, mert az összes főnökkel megbaszatta magát? Vagy versenyeztetnek kellett volna a férfiakat, hogy amelyiknek a legtöbb pénze és leghosszabb farka van, annak teszem szét a lábam? Mert erről szól nőnek lenni, ugye? A férfiak használhatnak minket, cserébe csak költenünk kell a pénzt és élvezni a hosszú farkakat.
dec. 28. 20:22
49/72 A kérdező kommentje:
Miért nem oda írsz választ, te nagyon gyökér? 😂
dec. 28. 20:27
További kérdések: