Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan veletek hogy elment a kedvetek a szextől?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor csalódtam már a pasikban. Több rossz randim is volt. Legutóbb akivel szexeltem rövid szex volt csak vele..és így nem volt jó. Már randizni, ismerkedni sincs kedvem azóta (kb.1, 1.5 hónapja). Megkeresett de már nincs kedvem vele találkozni se. Szexhez sincs kedvem..tegnap 18:17
2/12 A kérdező kommentje:
1: ?
Ez mit jelent?
tegnap 18:19
4/12 anonim 

válasza:

Vele ne is legyen kedved, ha egy vagy másfel hónappal az együttlét után keres fel.
5/12 anonim 

válasza:

Volt, igen. És sokkal több ideig, mint másfel hónap. Nincs ezzel semmi baj.
6/12 anonim 

válasza:

Meg kellene válogatni a partnereidet és akkor nem járnál így.
8/12 anonim 

válasza:

Olyan volt, hogy nem tetszet a csaj és ezért nem feküdtem le vele. De ha bejött, akkor az se volt baj, ha kakiszagú és ízű volt a popsilyuka.
9/12 Fragments of Fantasy 

válasza:

Már olyan is volt, hogy tartósan elment a kedvem tőle több, mint 1 évre..
F
10/12 anonim 

válasza:

Kisanyám! Meg kéne ismerni mielőtt ágyba bújsz vele! Van-e agya addig tartani a saját kielégülését amíg te többször el nem élvezel!
De ha te ennyire sem vagy képes mint a mai söpredék pitsák többsége akkor ennyit is érsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!